franzkafka Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 (upraveno) Název release: Enemy Front XBOX360-PROTOCOL Release Date: June 2014 Release Type: Full DVD Image Format: ISO Velikost: 7.29 GB Region: FREE Žánr: Akční Popis: Enemy Front je akční střílečka z prostředí druhé světové války (1939-1945), kde se hráč chopí vojáka daleko za nepřátelskou linií. Hra Vás provede od úspěšných sabotáží, přes krádeže dokumentů až k odkrytí "tajemných" zbraní. Příběh nám nabídne několik let a zahrne všechny důležité bitvy a události, ke kterým došlo během druhé světové války. Podle slov vývojářů zabaví dějová linka zhruba na 10 - 12 hodin. * Hru Enemy Front pohání CryEngine 3 * Akci bude doplňovat zničitelné prostředí * Sandboxová AI * Nechybí multiplayer, ani možnost hrát v kooperaci. Upraveno Červen 8, 2014 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopr1468628322 Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 Tak už někdo stahuje? První dojmy pak napište, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sexmax Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Tak mě osobně to teda maximálně zklamalo, ta hra je snad pro malý děti..asi sem zmlsanej,ale přijde mi zpracováním ,ovládáním jak před 5lety vyrobená. Asi po pul hodině sem jí smáz..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 10, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Já ji stáhl a hrál pár dní zpět, abych řekl pravdu, vůbec mě nechytla a to mám tento typ her rád, hra mi připadala jako první díly Call of Duty, hrál jsem ji asi hodinu! Třeba ji dám ještě někdy šanci, ale zatím nic moc. Však stáhni a zahrej, uvidíš, třeba tě bude bavit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Pozor toto nebylo primárně vyvíjeno jako hra, ale jako prezentační záležitost pro ukázku herních bugů. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamhanz Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 snad medal of honor z ps2 mel hezci plynulost a grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.