Mischino19 Odesláno Červen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2014 Zdravím... mám JTAG/RGH a stiahnutú NHL 14... no bolo to už pred pol rokom a mám tam staré súpisky... dajú sa stiahnuť nové súpisky? kedže mám JTAG/RGH tak sa bojím vojsť na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 9, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 Stacilo pouzit hledani zde na foru http://console-forum.net/tema/165277-soupisky-tipsport-extraliga-nhl14-download?highlight=soupisky+nhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino19 Odesláno Červen 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 To čo si poslal sú súpisky na českú extraligu... ja by som chcel hlavne NHL supisky a + ak by sa dalo tak aj slovenskú extraligu nevie niekto o niečom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 9, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 Mozna pomuze kdyz stahnes TU (title update) do hry,najed na hru,zmackni Y a vyber T,stahni a aktivuj A,treba tam bude nova soupiska a nebo pohledej na googlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino19 Odesláno Červen 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 ale bojím sa isť na net kedže mám jtag/rgh neviem čo to spraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Mischino najdi si v sekci hry místnost nhl 14 jsou tam odkazy na soupisky i návod jak je dostat do konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 10, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Taky mám RGH a TU stahuju normálně, jsou to aktualizace do her, však i obaly do her se stahují z netu!Připojení na Live je v RGH vypnuté a zakázané! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 soupisky pre NHL 15 su nejake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.