Mischino19 Odesláno Červen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2014 Zdravím... mám JTAG/RGH a stiahnutú NHL 14... no bolo to už pred pol rokom a mám tam staré súpisky... dajú sa stiahnuť nové súpisky? kedže mám JTAG/RGH tak sa bojím vojsť na net Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 9, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 9, 2014 Stacilo pouzit hledani zde na foru http://console-forum.net/tema/165277-soupisky-tipsport-extraliga-nhl14-download?highlight=soupisky+nhl Citovat
Mischino19 Odesláno Červen 9, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červen 9, 2014 To čo si poslal sú súpisky na českú extraligu... ja by som chcel hlavne NHL supisky a + ak by sa dalo tak aj slovenskú extraligu nevie niekto o niečom? Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 9, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 9, 2014 Mozna pomuze kdyz stahnes TU (title update) do hry,najed na hru,zmackni Y a vyber T,stahni a aktivuj A,treba tam bude nova soupiska a nebo pohledej na googlu Citovat
Mischino19 Odesláno Červen 9, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červen 9, 2014 ale bojím sa isť na net kedže mám jtag/rgh neviem čo to spraví Citovat
Kinimod84 Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2014 Mischino najdi si v sekci hry místnost nhl 14 jsou tam odkazy na soupisky i návod jak je dostat do konzole Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 10, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 10, 2014 Taky mám RGH a TU stahuju normálně, jsou to aktualizace do her, však i obaly do her se stahují z netu!Připojení na Live je v RGH vypnuté a zakázané! Citovat
biggerg Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2015 soupisky pre NHL 15 su nejake? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.