rybak.d Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Název topicu asi mluví za vše.:wohow: Omlouvám se za kvalitu záznamu . Točil jsem to kamerou zabudovanou v notebooku. Video jsem natáčel přes dvě hodiny, kvůli nepohodlnému hraní díky kameře. Musel jsem se pochlubit:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Blazne.....nestiham na to ani koukat, na toz abych to hral..... :) Respekt! Dal bych ti novou hodnost.... TT profi user! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 hochu tak ty ses malo silenect :D to jako smekam.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 lol já mám asi deja-vi :cheesygrin: protože tohle samý video jako by jsem viděl před pár měsíci :D ale seš borec fakt dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Hodnost TT profi user by se mi líbila :D a myslím , že by mě docela vystihla. Takhle to dopadá , když někdo hraje jednu hru víc jak rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Ty kráso, to to seš trochu borec....... Chudinky tlačítka. Fachaj ti jestě ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 ty voleee, tak takto raz chcem hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Psychopat :) respekt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Ty kráso, to to seš trochu borec.......Chudinky tlačítka. Fachaj ti jestě ?? Tlačítka kupodivu fungujou bez chyby. Při bližším prozkoumání je jen vidět na šipce doleva , doprava a křížku ošoupání . :cheesygrin: to cjakub : Stačí hodně trénovat a pokud nejseš úplně hluchej tak to časem příjde samo 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Tak ted abys presel na vymakanejsi DJ Max Portable a (nejvymakanejsi) DDR/ITG... I kdyz to uz neni zrovna PSP zalezitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 no tak to je mazec ty musis bejt vyparenec nebo hodne sem mam co ucit....:wohow: :wohow: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Dj max portable znám , ale co je to DDR/ITG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 já ho viděl v reálu a musim potvrdit, že je to fakt bomba :lol: bej tebou tak si pronajmu sazka arenu, ukážu to lidem, a seš boháč ;) EDIT: těch 100% mam jen u těch nejlehčích :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 http://ddr.pocitac.com/downloads/itg_intro/index.htm http://ddr.pocitac.com/content/view/12/34/ http://ddrforum.pocitac.com/ Kdyztak se ptej. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 zajimavy, ale chudak psp hlavne teda ty tlacitka, to je tak nosit s sebou nahradni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 http://ddr.pocitac.com/downloads/itg_intro/index.htmhttp://ddr.pocitac.com/content/view/12/34/ http://ddrforum.pocitac.com/ Kdyztak se ptej. ;) Dík , kouknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 fakt hodne husty....ses zivel...nejak to nepobiram, pro normalniho cloveka nemozny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Hodnost TT profi user by se mi líbila :D a myslím , že by mě docela vystihla.Takhle to dopadá , když někdo hraje jednu hru víc jak rok. Zdá se, že máš v Japonsku bráchu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 To není brácha , tenhle klučina je z jinýho světa :D Nechápu , jak může tohle dávat . Já jsem proti němu jen takovej slabej odvar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 No kluci, Dan je prostě největší borec přes Taiko.... :thumbup: "takhle to vypadá když hrajete hru víc jak rok" --> myslim ale že v takový inteznitě a zápalem, jako ty, to je tak někdo nehraje :blink2: 8) A určitě bych dal hodnost Taiko No Tatsuin Master ... když může bejt WipeOut Master, XMB Customizer, tak proč ne TT ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Taky sem pro hodnost ...... btw snazim se te v taiku trochu dohnat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Pošli nějaký video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 poslu video ale tak za pul roku :D by ses mi vysmal ....... EDIT: hravam to i na PS2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Ja to mám taky i na Ps 2 ... jakej máš díl prosím tě . Já jsem sehnal jen jeden : Taiko no tatsujin Bang Tap Toomor 7 daimei . jinej díl se mi sehnat nedaří a nedaří. :cry: , i když vím že jich je hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 mohla by nejaka dobra duse upnout na czshare taiko no tatsujin 2 prosim? :) v topicu rapishare je nam fuk uz to je smazany a jinde sem to zatim nenasel... BTW: sry za OT:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.