Sir Jarousek Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 mohla by nejaka dobra duse upnout na czshare taiko no tatsujin 2 prosim? :) v topicu rapishare je nam fuk uz to je smazany a jinde sem to zatim nenasel...BTW: sry za OT:P je to na kopy.psp-share.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Co to DDR? ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Tak a tady je přesnej důvod , proč jsem to dal na rapidshare , kde mám premium ... není to smazaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 je to na kopy.psp-share.net diky moc....apon nekde to je krome rapidu a megaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 A je to v rejži, už v tom jedu taky. Vypadá to, že probubnuju celej víkend :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 rybak.d: pokud to poznas ze screenu :D fakt nevim nazev tady je screen menu http://i188.photobucket.com/albums/z128/Hojas86/taiko.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 fakt husty!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 rybak.d: pokud to poznas ze screenu :D fakt nevim nazev tady je screen menuhttp://i188.photobucket.com/albums/z128/Hojas86/taiko.jpg Mno vypadá to jako verze co mám i já. Jestli je CD , tak mám s největší pravděpodobností to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 jj cd verze jinou verzi sem taky nesehnal ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 rybicka klobukom dolu ako povedia nasi madarsky spoluobcania :P si borec RESPECT!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.