Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ps4 - Zvláštní zvuk z Hdd ??


Palebrass

Recommended Posts

Zdravím a předem se omlouvám jesli se zde tento problém řešil. Nikdy jsem takové věci neřešila :) Jde mi o to že jsem si před 2 týdny koupila konzoli Ps4 v bundle s Watch Dogs. S konzolí jsem spokojená. Při hraní Watch dogs se kolem konzole začal ochomejtat můj bratr který je zarytý antikonzolista. Koukal na to a pak tam něco poslouchal a říkal že to v tom hezký chrastí a že s takovou se to brzo rozsype. Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, řekla mu ať vypadne. Pak mi to nedalo a konzoli jsem chvíli během hraní poslouchala. Jde o tu lesklou část kde je předpokládám Hdd a mechanika ? Během hraní se ozývá jakési chroustání nebo vrčení. Je to dost podobné tomuto zvuku (od 0:15)

. Prostě když hraju tak v kuse tam jako něco vrčí. Ten zvuk je ale opravdu slyšet jen pokud přiložíte ucho skoro ke konzoli, konkrétně k te lesklé části. A dělá to jen během hraní hry. Když jsem v hlavním menu konzole tak to nedělá. Chtěla jsem se tedy zeptat zda-li Vám tento zvuk dělá taky při hraní hry.. Zdali je to normální zvuk z hdd a projevuje se tak při hraní. Možná je to hloupá otázka ale v hardware se opravdu nevyznám a asi bych si toho ani nevšimla ale brácha mi celkem nasadil brouka do hlavy a tak sem se rozhodla že se prostě zeptám. Děkuji za každou odpověď ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu