Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak jsem smazal hru a ted instaluju znova. Tak pak dám Info. Ale moc tomu nevěřím... No uvidíme... Hrát se to ale dá v pohodě :-) určité jsou i lidi kteří by si toho ani nevšimli :-D

Edit: Takže hra se instalovala přesně 40minut. Pak jsem klikl at se instaluje update a spustila se hra. Nechal jsem to půl hodiny běžet v menu. A za chvilku jdu zkusit

Edit: takže to dělá furt, disk poškrábány není :-(

Upraveno uživatelem lupama
Odesláno
Tak jsem smazal hru a ted instaluju znova. Tak pak dám Info. Ale moc tomu nevěřím... No uvidíme... Hrát se to ale dá v pohodě :-) určité jsou i lidi kteří by si toho ani nevšimli :-D

Edit: Takže hra se instalovala přesně 40minut. Pak jsem klikl at se instaluje update a spustila se hra. Nechal jsem to půl hodiny běžet v menu. A za chvilku jdu zkusit

Edit: takže to dělá furt, disk poškrábány není :-(

a dělá to v singlu nebo v onlinu?

Odesláno

Vím že psali že by se hra vůbec neměla zapínat před updatem, jestli to nebude tím že jsi zapl hru a nechal instalovat aktualizaci. Zkus to dotřetice bez zapnutí hry, nebo vyzkoušet u jiné hry jinak to vidím na servis konzole, popřípadě existují firmy které ti dokážou škrábance na disku které nejsou ani vidět, odstranit.

Odesláno
A jak mi vrátí peníze? Budu platit postovne? Ještě jsem nikdy nic neposilal. Infamous mi to ted neudělal a v neděli jsem ještě hrál assassina par hodin a taky OK. A v pondělí večer jsem hrál GTA a už to dělalo. Nějaký jednoduchý návod na vrácení hry?

Kdoví čím to je... chápu, že tě to se*e. Mě šel zase u GTA V pro změnu celý PS4 do prd*le, musel sem ho reklamovat (snad to dají do kupy co nejdříve). Nejlepší by bylo kdyby si měl možnost si půjčit placku s hrou od někoho jiného, aby se vyloučila závada na nosiči. Jestli tuhle možnost nemáš, tak u Mall.cz by neměl být problém hru bez udání důvodu vrátit. Ale nereklamuj ji... mohlo by se stát, že ti ji taky vrátí zpátky, trvej na vrácení peněz a hru si objednej jinde.

Odesláno
A jak mi vrátí peníze? Budu platit postovne? Ještě jsem nikdy nic neposilal. Infamous mi to ted neudělal a v neděli jsem ještě hrál assassina par hodin a taky OK. A v pondělí večer jsem hrál GTA a už to dělalo. Nějaký jednoduchý návod na vrácení hry?

zkoušel jsi třeba shareplay od někoho, kd oto GTA má? jeslti to bude to samý?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu