Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Oficiálně potvrzeno - GTA V na PC vyjde až 24. března!

Tisková zpráva společnosti Cenega Czech 1/2015: Vydání PC verze hry Grand Theft Auto V se posouvá na březen!

Společnost Rockstar Games dnes oznámila posun ve vydání PC verze hry Grand Theft Auto V. Oproti původnímu lednovému plánu hra vyjde 24. března 2015! Zároveň s tím byly oznámeny také hardwarové požadavky hry:

Minimální hw požadavky:

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2

Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

Paměť: 4GB

Grafická karta: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Zvuková karta: 100% DirectX 10 kompatibilní

Místo na HDD: 65GB

DVD mechanika

Doporučené hw požadavky:

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

Procesor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)

Memory: 8GB

Grafická karta: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

Zvuková karta: 100% DirectX 10 kompatibilní

Místo na HDD: 65GB

DVD mechanika

K dispozici je také ukázka nových screenshotů v rozlišení 4K:

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52374/gtav-pc-new-release-date-first-screens-and-system-specs

Tak a je to černé na bílém :).

Odesláno (upraveno)
To já se rád pochlubím dalo mě to spoustu práce,času a nervů :) Jen ať se někdo pochlubí beztak mu jedno nebo dvě políčka chybý =P

PS:posílám pozdrav do Bk =D

No prob m8, jak budu u pc, tak pošlu screeny, ale jak říkám nerad se chlubim, BTW máš platku?

Upraveno uživatelem robinrameno1987
Odesláno (upraveno)
jo máš pravdu nemám tam všechno,ale mám platinovku ta je lepší :)

To by mě pěkně štvalo nemít to všechno a přitom mít Platinovku ;) Já jí nikdy nedostanu je to můj sen mít Platinovku aspoň z jedné hry,ale u Watch Dogs mě chybý tři trofeje z online a ty nikdy nedám stejně tak jako trofej v GTA online být celý den hledanej atd,nemám ani Rank 50 natož tak 100...Velkej respekt to bych si natočil jak dostávám Platinovku v GTA V...

Ty jich máš 15 seš magor to utoho sedíš furt,to nemůžeš jít ani do školy nebo práce =D

Upraveno uživatelem Mrkej_Na_Drat
Odesláno
To by mě pěkně štvalo nemít to všechno a přitom mít Platinovku ;) Já jí nikdy nedostanu je to můj sen mít Platinovku aspoň z jedné hry,ale u Watch Dogs mě chybý tři trofeje z online a ty nikdy nedám stejně tak jako trofej v GTA online být celý den hledanej atd,nemám ani Rank 50 natož tak 100...Velkej respekt to bych si natočil jak dostávám Platinovku v GTA V...

Aha, ok, a s tím videem pak dál co?... To mě zajímá.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu