Jump to content

Nejde vložit disk do PS4:(

koci83

Recommended Posts

Zdravím, dneska se mi stal takový problém. Hrál jsem hru a najednou mi hra vyskočila na základní obrazovku a vysunul se disk. Disk už nejde vložit a každy cca 10 sekund chce ps4 vysunovat disk, který tam není a vložit nic nejde. Hry co mám na HDD jdou normálně hrát. Jde to nějak pořešit než to pošlu na reklamaci? PS4 mám asi 2 měsíce a celkem o ní pečuju a nechci to mít z reklamace nějak poškrábané, je to fakt šíleně náchylné.:(

hm koukni na yotube jestli nebude neaka rada ja tam zatim nasel vse:)pokud ne tak skus restore default settings je to v optionu a pokud tohle nezabere tak si najdi na yotubku navod jak se dostat to safe modu a restartni to tam uz sem taky takhle vyresil jeden problem sice jiny al mozna ti to pomuze

• 2 weeks later...

Zkus zda ti nechybí update, měl jsem to samé a zkoušel jsem všechno , různý resety apod. a pak ještě jsem udělal manuálně kontrolu updatu - a ten chyběl. Po updatu to začalo disk brát.

Říkám to proto, že vždycky mi přišlo, že si PS4 sama šahá na updaty a ohlásí to, a jak je vidět v tomo případě to nebyla pravda.

Tak nakonec to dopadlo tak, že 5 dní jsem to zkoušel, ptž nebyl čas hodit ji do servisu Sony na reklamaci a když už jsem se rozhoupal, chtěl to zazálohovat a zanést, tak to začlo zase fungovat a vše jede jak má. Fakt štěstí, přítelkyně jede s rodinou na dovo a já kvůli práci nemůžu, tak aspoň můžu zapařit.:)