koci83 Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2014 Zdravím, dneska se mi stal takový problém. Hrál jsem hru a najednou mi hra vyskočila na základní obrazovku a vysunul se disk. Disk už nejde vložit a každy cca 10 sekund chce ps4 vysunovat disk, který tam není a vložit nic nejde. Hry co mám na HDD jdou normálně hrát. Jde to nějak pořešit než to pošlu na reklamaci? PS4 mám asi 2 měsíce a celkem o ní pečuju a nechci to mít z reklamace nějak poškrábané, je to fakt šíleně náchylné.:( Citovat
kovator Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2014 hm koukni na yotube jestli nebude neaka rada ja tam zatim nasel vse:)pokud ne tak skus restore default settings je to v optionu a pokud tohle nezabere tak si najdi na yotubku navod jak se dostat to safe modu a restartni to tam uz sem taky takhle vyresil jeden problem sice jiny al mozna ti to pomuze Citovat
RTester Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2014 Zkus zda ti nechybí update, měl jsem to samé a zkoušel jsem všechno , různý resety apod. a pak ještě jsem udělal manuálně kontrolu updatu - a ten chyběl. Po updatu to začalo disk brát. Říkám to proto, že vždycky mi přišlo, že si PS4 sama šahá na updaty a ohlásí to, a jak je vidět v tomo případě to nebyla pravda. Citovat
Moderators romeno Odesláno Červen 21, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 21, 2014 Tohle stejny se mi stalo taky , ale stacilo konzoli vypnout a zapnout . Ale to uz si snad zkousel :-) Jinak reklamace , neboj se neposkrabou ti to pokud mas originalni krabici , sony ti to vymeni za novy kus . Citovat
koci83 Odesláno Červen 21, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2014 Tak nakonec to dopadlo tak, že 5 dní jsem to zkoušel, ptž nebyl čas hodit ji do servisu Sony na reklamaci a když už jsem se rozhoupal, chtěl to zazálohovat a zanést, tak to začlo zase fungovat a vše jede jak má. Fakt štěstí, přítelkyně jede s rodinou na dovo a já kvůli práci nemůžu, tak aspoň můžu zapařit.:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.