Akira Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 (upraveno) Zdravím, úvodem bych chtěl připomenout, že k této hře vyšly DLC ke stažení ZDARMA na Wii U Shop Channelu. jedná se o: Yoshi´s Island Zone The Legend of Zelda Zone rozhodně neváhejte se stažením Speciální edice hry "Deadly Six Edition" obsahuje kód ke stažení třetího DLC s názven Nightmare (Nights Into Dreams). Dále bych se tu rád informoval od někoho, kdo tuto hru hraje, hrál, dohrál. Bohužel se mi nepodařilo hru dokončit. V Lava Mountain ZONE 3 (téměř na konci hry) jsem ztratil všech 99 životů při posledním střetu s tím "červeňákem", kdy Sonic musí vyskakovat po plošinách a shazovat je na něj. Dle Youtube, dělal jsem to stejně. Dostal jsem se úplně nahoru, ale on stále naživu.. Nemám pak už plošiny, na kterých můžu stát a on je stále naživu a Sonic pak samosebou zemře, protože spadne. Je tu někdo, kdo tohle zvládnul? Upraveno Červen 13, 2014 uživatelem Akira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.