michaelv Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 asi se podvádět nedá.... chce to bejt rychlej a hodně cukat.... já mám taktyku uhejbat_malovat_osmičku_ docela to funguje...... (a docela spolehlivě funguje že se tady teď u počítače hádáme....hihihi) každej to chce zkusit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 koukam ze to chytlo dost lidi :D:D:D a nekde sem cet ze se da nejako podvadet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 asi se podvádět nedá.... chce to bejt rychlej a hodně cukat.... já mám taktyku uhejbat_malovat_osmičku_ docela to funguje...... (a docela spolehlivě funguje že se tady teď u počítače hádáme....hihihi) každej to chce zkusit..... no jenze ti tam nekdy skočí fake víš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Husty na poprvy sem nahral 31.75s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 TAKŽE LIDI OPRAVDOVEJ KRÁL BUDE TEN KDO DOSÁHNE PŘES MINUTU, protože to už je super umění.... dost rychlé na to že to !!!!!!!!!!!nejde!!!!!!!! a ž se někdo prokouše k 50vteřinám tak pochopí očem mluvím...... Já už to třeba očima nestíhám reagovat!!!!!! TĚŽKÉ!!!!!!/!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Tady přihazuju muj výsledek po třetim pokusu.Je to 20,359s http://ukazto.com/img/1204071,20ab3.jpg Stalo se mi,že jsem něco podobné poslal kamarádovy a ten udelal hodně proti mě ale z důvodu, že mu to šlo o hodně pomalejc než mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 myslim ze by nejakym zpusobem slo podvadet, zpomaleni pocitace nebo tak neco..... ale to ja delat nebudu :P:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 udelal sem 44,969 :P klidne neveřte, ale bylo to asi na patej, možna je to tim že se mi to seka ale nevadí :D EDIT: 57,...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 tak tady je o ode mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 22.656 vic to nejde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Narazil sem na netu na zajimavou vecicku doporucuju zkusit a napiste jak dlouho ste to vydrŽeli, ja mam max 14 sekund a vetsinou davam tak 13http://www.boskowan.com/www/jirka/zzz/klickovana.htm WOOOOW! Na ctvrty pokus jsem dal 17.521 :-) Jinak to bylo min jak vterina nebo dve, pac mi to bud cuklo do cernyho nebo jsem nestacil uhnout na zacatku. Ai karamba, koukam ze to ZDALEKA neni takovy terno :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 bratranek si dava klido 80sec pak mu reknu at me postne screeny nekdy z minuliho roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 sou lidi, ktery u toho nasedeli dost hodin a sou schopny si to dat treba 4 minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marlow28 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 28.656 s pak me to uz nebavilo :bash: edit:AHA! = jo proto taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 pak me to uz nebavilo = pak me dostali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Todle znam a to podvadeni je uplne lehky... Zapnete si trebe IE (tam to pude urco), zacnete hrat hru, kostku polozte nekam aby ste zyskali chvilicku casu a pak najedte do menu nastroje-vlastnosti internetu. Otevre se vam tabulka a pak jen cekejte. Az tabulku zavrete a neco do vaz narazi bude tam jak dlouho hra bezela, i presto ze byla pozastavena. :arrow: :arrow: Takže když tu někdo píše že dal pul hodiny na poprvi tak :!: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 upravena verze! kazdy muze byt borec! -> zde tak kolik jste dali ? :) ja pres 60sekund.. planuju dalsi verzi :D EDIT: verze 2 aneb cheat noclip :D komu se naopak podari zabit v co nejkratsim case! :D -> zde EDIT2: posledni verze V3, nejlepsi :D iamtheone.. -> zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 20 sekund sem vydrzel pak je to tezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 jj, pak uz to ani oci nestihaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 zkouseli jste nekdo moje "fake" verze ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 zkouseli jste nekdo moje "fake" verze ? :D jj zkousel sem, akkorad mi uniklo co se ma delat v ty 3 verzi? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 jo ta 2 je nej tam se nemuzes zabit v te 1 jsem dal 65sek a v te 3 jen 25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 netušim jak to děláte dal jsem jen 22:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 jj zkousel sem, akkorad mi uniklo co se ma delat v ty 3 verzi? :D no tam jde o to, ze krom zdi a te tyce, te zadne teleson zabit nemuze, takze si takhle muzes nahrabat celkem dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 kámoš udelal 29.064 docela hodne dobre si to dal:D docela sem cumel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.