Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Odpovědi 418
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Rockstar Games konečně oznámili druhý stažitelný přídavek pro GTA IV, který vznikne exkluzivně pro Xbox 360. Jeho jméno je The Ballad of Gay Tony a vyjde na podzim, DLC bude stát 1600MS bodů. Druhá epizoda dodá Liberty City nadměrnou dávku zbraní, pompéznosti a špíny. Jako Luis Lopez, částečně chuligán a pracovně asistent manažera legendárního nočního klubu, kdy manažerem je Tony Prince (ala Gay Tony). Hráči budou zápolit s oddaností příbuzných a známých, a s nejistotou o tom, kdo je skutečně přítel nebo jen falešná krysa, a to ve světě, kde každý má svou cenu. Rockstar také plánuje vypustit na podzim samostatnou hru Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, která obsáhne obě epizody (The Lost & Damned; a The Ballad of Gay Tony) a nebude vyžadovat původní hru, cena bude 40 dolarů.

zdroj:www.xboxweb.cz

takže jestli vyjde ta ''nová hra'' krabicovka tak si ji koupim :) samozrejme jen na xbox :)

Odesláno

No jasně :D a on vyjádřil ten svůj :D.

Souhlasím s ním.

od GTA IV sem toho čekal dost, předobjednal sem si to jako první hru a udělal sem děsnou chybu. Nevím asi už nejsem na takový hry :D. První tejden - paráda. Multiplayer s headsetama, pomalu sem postupoval v příběhu.. Pak se mi stalo to co se mi v průběhu příběhu u žádnýho GTAčka ještě nestalo. Stereotyp jako kráva, nuda, nuda, nuda..

A 2 addony za rok to fakt nespravěj..

Název mluví za vše a jen dokazuje kam jde GTA série.

Odesláno
Ale prosimtě neplácej tady nesmysly, že to rocktars nezvládli. Hrál jsem všechny díly a gta 4 rozhodně nepatří mezi nejhorčí. Hratelnost považuji naopak za docela zdařilou a to že hra zklouzne ke stereotipu, pravda je ale to platí o všech dílech. Je potřeba aby si na člověk udělal čas, pak teprve budeb avit!!!!

Ano to je můj názor na GTA IV. Je to podprůměrná hra oproti ostatním dílům...

tekken90:

Jinými slovy "Když to nebaví mě, tka je super že si nemůže zahrát ani nikdo jinej?"

GTA IV někoho baví ? Možná tak si jezdit po městě a přejíždět lidi.. ano ten engine je dobrej, ale to je všechno.. a to je dost málo..

Odesláno
GTA IV někoho baví ? Možná tak si jezdit po městě a přejíždět lidi.. ano ten engine je dobrej, ale to je všechno.. a to je dost málo..

Divil by ses, ale některý lidi neskutečně baví. Já sám ho hraju už po čtvrtý a pořád se u toho dokážu neskutečně bavit. Každýho ale baví něco jinýho, tudíž musí existovat lidi jako tekk a jemu podobní, tak to prostě je a bude :D Všem se člověk nikdy nezavděčí....

• Moderators
Odesláno

Zde logo hry

http://www.gfdata.de/archiv05-2009-gamefront/gtaballad.jpg

Jinak sdilim nazor s tekkem ze GTA 4 je odpad , po strance graficke je hra sice docela dobra . Ale na to jak dlouho se na hre pracovalo , mohla byt daleko lepsi , propracovanejsi ovladani (to rizeni aut je fakt otresny) . A pak se toho mohlo dat treba vice rozbit (viz. napr. Battlefield bad company) . Vzdyt i u puvodniho blacka na ps2 se toho dalo vice rozbit . Samozrejme se nedaji tyto 2 odlisne hry vubec srovnavat , a bezi taky na uplne odlisnem enginu , ale prece jenom kdyz uz mame tak super vykone konzole proc z nich nevytlacit maximum ???

Tak jsem timto zase dosel k teorii ze v dnesni dobe sice vychazeji hry s uzasnou grafikou , ale hratelnost je naprosto pryc a ze bych si treba po roce rekl ze bych si tu a tu hru zas velice rad zahral to ani nahodou .

Odesláno
no nevím mě to teda vůůůůůůbec nebavilo a každej koho znám a hrál to tak říkal, že to je blbosst to mě víc baví Saint's row 2 tam je aspoň dobrá hudba

Prosimtě:Dmě znáš a GTA 4 mě baví...a nejsem sám koho to baví, tak proč sakra používáte to silné slovo ,,všichni,,, když to není vůbec pravda...:blink:A je to propadák?Možná jo, ale...prodeje hovoří jinak a recenze jak by smetl.Jinak podívejte se do gXboxLive zde na fóru a jakápak hra je nejhranější?Gta 4...každý má jiný názor a tohle je můj:D

EDIT:Jinak propadák je u mě jednoznačně PC verze, to uznávám:lol:

Odesláno
tomu se říká masa.....to není tím, že je to nejlepší starší díly měli obrovský úspěch a co se týče tohodle, každý na to čekal....ta hra moc kvailtama nekypí...

Slyšel jsem tu Saint Raw 2?? to si jako delate srandu ne, zabugovana hra, ktera dokonce seka i na konzoli, no nevim nevim, jinak romenovo pripomonka ze toho neslo vic rozbit. Ten svet je o dost vest nez BF:BC a auta se ridi dobre, asi to proste jenom nemusis.

Stereotyp byl u vsech gta, vsude ste nekam dojeli a neco(nekoho) zabili. Co by jste tam taky chteli delat jinyho. Dulezity jsou ty moznosti co hra nabizi a ty jsou jednoduse bezkonkurencni...

A este neco k dantemu, ty uz snad ani nemuzes poznat dobrou hru, kdyz hrajes kde co jenom kvuli nejvyssimu gamescore :D:D

Odesláno

právě proto, že hraju hodně her mám mnohem větší přehled jak ty.....GTA 4 se ani omylem nerovná GTA 3

věc druhá: co mám G společného s porovnáním hry...zhola nic

věc třetí: kdybych hrál jen kvůli G, tak bych určitě nehrál Sacred 2, kde dohrání na 1000 G trvá cca 150-250 hodiny a to samé virtua fighter 5 :) obě hry momentálně hraju stejně jako street fighter 4

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu