Umberto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Hned to vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Tak už jenom 2 dny pánové, doufám, že se to tu co nejrychlejc objeví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Tak ut je to venku. Parite to uz nikdo? Bohuzel to mam uz Wave 4 (coz se dalo cekat). Zkousel uz to nekdo na 1.6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Asi to nebude na PS3 co? Treba za nejakej cas? Vypada to uplne super, blaznive, akcni... treba jak ten vrtulnik odnese ten vagon... Pecka, chci to na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 krasa takze sou tam i dusiky! padaky! bomba! tanky! mega vybuchy! doporucuji zhlednout http://xbox360.ign.com/dor/objects/14323867/grand-theft-auto-iv-episode-2/videos/gta_bogt_vdr_102809.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 gta 4 sem nedohral protoze tomu chybela ta stava co je v episodes from LC, takze tohle musim mit:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 To ja jsem si GTA IV nesmirne uzil a nechapu lidi co porad rikaj ze je to nebavilo, zarucene nejlepsi GTA a narozdil od San Andreas se to dalo dohrat, tam me totalne nebyvilo si pred finalem vydobit to uzemi, take jsem to nedohral, tady jsem si vychutnal 2 (skvely) konce. Na Episodes se nesmirne tesim, jelikoz jsem nehral ani Lost and Damned, ale v prvni rade se tesim na Tonyho, hlavne na base jumping. Uz jsem to vysmahl a opatchovany to bezi v poho. zatim jsem moc nehral, ale je usmevne jak je to propojene z puvodnim dilem a libi se mi i gaysky interface :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Taky uz sem to paril,skvela je ta scenka jak se mate trefovat do chlapka golfovym mickem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Taky uz sem to paril,skvela je ta scenka jak se mate trefovat do chlapka golfovym mickem :D To je naprosto bozi mise, honicka v golfovych vozicich je nezapomenutelná, celou dobu jsem se u toho gebil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tak po delsim hranim musim prohlasit - BOMBA plno skvelych novinek, obvzlaste minihry jsou fajn, ocenuju hdnoceni misi a mise samotne, jsou velice zabavne a hlavne efektni. Prim v nich casto hrajou vselijake exploze do vzduchu se budou vyhazovat letadla, vlaky, jeraby i lode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tak po delsim hranim musim prohlasit - BOMBA plno skvelych novinek, obvzlaste minihry jsou fajn, ocenuju hdnoceni misi a mise samotne, jsou velice zabavne a hlavne efektni. Prim v nich casto hrajou vselijake exploze do vzduchu se budou vyhazovat letadla, vlaky, jeraby i lode :) To ale hraješ toho gaye tonyho že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 JJ Tonyho, na toho jsem se tesil mnohem vic, takze jsem neodolal, ale tesim se i na LaD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Mám dotaz. Když si stáhnu z LIVE jenom toho Tonnyho ( LaD už totiž mám ), tak mi to bude fungovat na 1.51 nebo ne? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 pane boze proc by nemelo je to original... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Tak uz jsem se opet trochu posunul stale je to vetsi narez, vrele doporuvćuju tem, ktee puvodni GTA IV nebyvilo, prislo jim moc nudne, jelikoz je tohle mnohem kratsi, do akce se dostanete temer hned a hned ze zacatku se na vas hrnou tak akcni mise, jake jste meli moznost hrat s nikem az tak v posledni treni hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 o vikendu je zdarma gold pro gta Iv a E.F.L.C. ale chci se zeptat musim si to nejak aktivovat nebo muzu rovnou hrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Vždycky se mi pustí akorát GTA TBOGT a jinak nic ? jak pustím L&D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Zdravím všechny, mám dotaz jestli jde nějákým způsobem stáhnout nebo dostat z DVD hudbu , která hraje přímo ve hře, nemyslím tím rádio.Jedná se mi o hudbu z klubu , která hraje v THE BALLAD OF GAY-TONY. předem díky za rady...jestli teda existuje způsob??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 jedine pohledat na google mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 nikdo neví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 na zacatku mas na vyber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 nemám :) Mám oba datadisky stažené z Games Market ... A GTA origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 ja to hraju normal mam to sosly kdyz to spustim tak mam na vyber kdyz vyberu a chci to zmenit tak vypnu a zapnu hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 A spustis ty datadisky a ne GTA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 To mi napíše jakousi pičovinu ... To use this item, play the game it was downloaded for. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.