urnacr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 zdravím, nedáte někdo mluťák GTA IV:The Ballad About Gay Tony? Je to fakt pecka, nějáké ty basejumpy, jezdit v tanku a ničit všechno kolem, bojový vrtulník s raketama a kulometemů, nové zbraně, atd...:) ...viděl bych to tak někdy příští týden, asi v pátek 27.11 si budu dobíjet měsíční live kupon, tak abych mohl hrát ještě o vánocích 8) ...kdo se přídá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 ---refresh--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AjinCZE Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 zdravím,nedáte někdo mluťák GTA IV:The Ballad About Gay Tony? Je to fakt pecka, nějáké ty basejumpy, jezdit v tanku a ničit všechno kolem, bojový vrtulník s raketama a kulometemů, nové zbraně, atd...:) ...viděl bych to tak někdy příští týden, asi v pátek 27.11 si budu dobíjet měsíční live kupon, tak abych mohl hrát ještě o vánocích 8) ...kdo se přídá??? Ahoj,rád se přidam!Teď v pátek mi přijde bundle s GTAIV a datadisky.Nick na LIVE mam jako tady.Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Cauec, pridejte si me, taky hraju GTA IV a datadisky po multaku. Muj gamertag je Ivory18 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 hraješ taky datadisky - The lost and damned a The ballad of gay tony mulťák? pokud jo, tak můžem dát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Jeste jsem nehral ale zacnu. Ale ted budu mit asi na tejden utrum s internetem takze na livku se objevim doufam do tydne max do dvou:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Dostal jsem k xboxu GTA4 datadisky a chci se zeptat jestli se da v GTA4 taky kupovat obleceni chodit do posilovny apd... to co bylo v GTA:San ANdreas... zatim jsem zklamanej množstvim intereru jedine kam se da vlezt jsou fastfoody a cluby ... k čemu je že cele times square blika reklamama když do zadneho baraku nejde vlest :( kdyžtak poradte nejaky tipy co se da a neda delat. Vim že jde hrat golf, a bowling taky jsem nasel nejaky strip klub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 nez si hru koupis precti si o ni neco omg ne nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 nez si hru koupis precti si o ni neco omg ne nejde O hře jsem cetl dost ale vetsinou se vsude mluvi jen o GTA4 a ne o datadiscich ve kterych jsou nejake novinky ... navic jsem ve meste nasel nejake obchody ktere jsou prosklene a jde do nich videt ale nejde vlest dovnitr. Taky se jde doma prevlekat proto se ptam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Hardy kupovat můžeš, ale ne tak rozsáhle jako v SA. Do posilky jít nejde, ale je tam spousty miniher, automatů apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 3K^;757301']Hardy kupovat můžeš' date=' ale ne tak rozsáhle jako v SA.Do posilky jít nejde, ale je tam spousty miniher, automatů apod..[/quote'] Díky za odpověd mužu se zeptat kde koupim to oblečení? Je to něčím pomíněno? Staci když napises čtvrť nebo ulici kde je ten obchod... ja jsem nasel nejakej MODO ale nevim jak se do nej dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expert007 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Kámoš mě říkal že někde nahoře jako k hlavě svobody je ňáké srdce. Kam se ale musí dostat nekde odpůlky sochy ze spoda to nejde. Neporadíte mi někdo prosim jak se tam dostat jen mě to zajíma . Pokud už to tu je nebo otravuju tak prominte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expert007 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Děkuju můžete locknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechta10 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ahoj mam problem v GTA IV TBoGT ja nevim jak se tam tancuje!! Ja sem skousel vsechno ale nwm. Prosim o radu diiky moc!! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Normálně se tancuje mačkáš různý tlačítka a on se pohybuje a pak se už roztancuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechta10 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Hmmm mackas ruzny tlacitka a to mam jako pochopit jako jak mam tam jenom mackat nebo tam mam i necim kroutit potrebuju to nak podrobnejc. Sorry ale dneska sem stim zacal a seknul sem se tam v ty misi u tonyho jak musim tancovat diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Kdyz stoupnes na parket, tak by ti to v pravym hornim rohu melo ukazat instrukce, co mas delat. Kdyztak mrkni na tohle video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechta10 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 dik ppokusim se to nako zvladnout caw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 dik ppokusim se to nako zvladnout caw Taky jsem na to nemohl přijit. Zakladni rytmus tance se dela pohybem packy nahoru a dolu do rytmu, do toho mužeš pak přidat dalsi tlacitka co ti nabidne hra, mackej podle toho jak tuca ten repracek. Kolem toho ukazatele se ti bude dělat ruzova cara a tvuj ukol je ji mit kolem dokola. Když to zvladnes sbalis tim buchtu se kterou tancujes a skoncite na zachode dělat víš co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechta10 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Honzikk moc diky za zadu sem ti vdecnej konecnee me to nekdo vysvetlol cawes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 levým a pravým analogem zezačátku jen kmitáš do jakéhokoli směru současně, pak je držíš v určitém směru, pak mačkáš naráz levý a pravý trigger :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj lidi, mám problém, po této misi, kde vám na letiště přivezou Darka Brevice, kde jsem se rozhodl že ho nechám žít a nebudu ho zabíjet. Ale po této misi už nemám žádnou další a nikdo mi nevolal. Podle návodů by měl zavolat Pegorino že se sejdeme ve Strip Clubu, ale ten nevolal. Takže já nevím, jak teď dál. Můžete mi prosím někdo poradit, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Spravil si misiu s tým dievčatom ktoré predávalo auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Spravil si misiu s tým dievčatom ktoré predávalo auto ? Tak teď jsi mě trošku zaskočil.:roll: O téhle misi nic nevím, nebo si to jen nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.