yetti89 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ta blondyna v ruzovym aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Ne, tuhle misi jsem nedělal. Kde se k ní dostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 no nwm asi to budes muset delat znova :D prtoze mam dojem ze na tudle miisi ti zavola Packei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Jj, před tou misí s Darko Brevicem musíš unést tu holku, která prodává to auto... Ale nevím, jaktože jsi tu misi přeskočil, protože až jako odměnu za tu holku dostaneš Darka... Divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 no on ji ma prijmout v kavarne na internetusi ulozy to cislo zavola a jede za ni a delat to musel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 jed k jejimu baraku, zacne kricet a ty tam postrilis par lidi a melo by to pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Díky kluci, už jsem to udělal. Musel jsem zavolat té holce. Jenže předtím jsem jí volal tolikrát a měla hlasovku kun*a, asi jsem volal vždy v nevhodný čas. Prosím lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 čaute mám dva dotazy jak mám vrtulníkem trefit ty tři čluny a jak se tancuje vubec nevím co mám mačkat :cheesygrin: díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechta10 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 ty lode musis sejmout bud raketama - X nebo kulometem - Y jinak tacujes pravou nebo levou packou a jenom s ni jezdi nahoru a dolu a mackej to do rytmujak tam ten repracek boucha a jinak ty komba davej ty co ti hra nabidne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 ty lode musis sejmout bud raketama - X nebo kulometem - Yjinak tacujes pravou nebo levou packou a jenom s ni jezdi nahoru a dolu a mackej to do rytmujak tam ten repracek boucha a jinak ty komba davej ty co ti hra nabidne Y by vyskolčil z vrtulníku :cheesygrin: kdyztak A ale jinak mas upnou pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Čau mám otázky ohledně GTA 4: 1) Dá se hrát GTA 4 po multiplayeru ???? 2) Dá se v GTA 4 létat letadly i tím velkým boingem ???? 3) Dají se v GTA 4 tunit auta ??? to si myslím že ne 4) Je v GTA 4 více letišť ??? Já jsem teprve na začátku ale ptám abych tu hru aspoň trochu pochopil. Díky všem co napíšou nějakou odpověď co dává smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigwick Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 1) ano 2) ne 3) jsou některý už vytuněný, který se daj najít po městě ale tunit se nedá 4) jedno letiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 1) ano 2) ne, jen vrtulniky a vojensky vrtulniky 3) ne 4) myslim ze ano tim si ale nejsem jistej abych nekecal Edit: pigwick rychlejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Fakt dík a hale u toho multiplayeru jak se dostanu na ten multiplayer pozor je to na !!! XBOX 360 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 přes mobil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Díky moc všem co mi zodpověděli moje otázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Ještě, kdyby jsi chtěl vytuněný auto, tak je to např. Sultan RS, který najdeš ve městě, jak v singlu, tak multáku. Tady je návod, jak ho najít: http://www.youtube.com/watch?v=xWfFdaoE5Ys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 :bash::bash::bash: PLS zase poraďte mě to tam píše nějaký blbosti když najedu na kolonku multiplayer v mobilu tak mi to píše: Select this option to access multiplayer. A potom když na to multiplayer kliknu tak: Your Gamer Profile does not have the correct permission to access Xbox.:bash::bash::bash::bash: Poraďte pls moc hodně děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Mas zaplacenej Gold učet aby si mohl hrát po MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 nn to musi byt jo ja mam jen Silver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Ano, musíš mít GOLD účet. Jinak si nic online nezahraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Aha tak moc dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 chtěl sem se zeptat jak fungujou checkpointy ve hře , ja sem narazil max na ukladaní po misy ale prý jsou i ve hře ale ja si jich nevsimnul pls help .. vždy zařínam od znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 checkpointy jsou jen u nekterych misi a jen na nejakych mistech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 to je skoda , díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.