xFrag Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 čau,potřebuju poradit. Mám 360 elite 120 gb Hraju GTA s automatických ukládáním hry. Při vypnutí a následným zapnutí hry mi ale naskočí stejná mise s kterou jsem začínal ... Takže co mám dělat ??? :) Díky Tuším, že si to musíš sám uložit v baráku :) "Autosavy" tam jsou,ale nikdy mi nepřišlo zrovna funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 nějak mě zlobí GTA když dám VGA kabel nahodím max rozlišení tak to vypada jak GTA 3 ? V tomto pripade je to lepsie, z GTA na GTA3 :D Ja by som si nestazoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binop Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 mg ? tohle topic na GTA 4 tak když napišu že me zlobí GTA tak jaky asi ? lool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Ja viem, aspon som sa pobavil...pis normalne, pretoze GTA je GTA a nie GTA4, ked si uz vedel spomenut GTA3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binop Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 omg když napišu v tomhle topicu že GTA mě nejak zlobí tak asi jaky když je tohle o GTA 4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 omg když napišu v tomhle topicu že GTA mě nejak zlobí tak asi jaky když je tohle o GTA 4 ... Ked ta "zlobi" GTA, tak nepis do topiku GTA 4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 To je co, a furt je to ten samej engine :) To je jedno,ale pořád jsou tam ty roky ;) podívej se na engine cod2 a jak vypadá cod6 furt stejný engine ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Zdravím chtěl bych si koupit GTA IV na xbox 360 a chci se zeptat jesli je k tomu i český manuál popř. jazyk ? A vejdu se s cenou do 1.000,- ? Diky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Vejdeš, nevím jestli i s datáčema ale samotný GTA určitě. CZ lokalizaci to nemám, a nevím jestli manuál ale to mi příjde stejně irelevantní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 No jasný no :D A s datáčema by to bylo přibližně za kolik? (k čemu jsou dátáče lepší? :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 No jasný no :D A s datáčema by to bylo přibližně za kolik? (k čemu jsou dátáče lepší? :D ) Do ty ceny se vejdes kdyz nebudes chtit novou i s datadiskaa, ty rorzsiruji samotnou hru jak pribehoved tak hratelnostne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Takže s datadskama to je lepší a tom žádná :) No kdž přidám 500,- tak s datačema seženu? Mohli byste mi sem dát prosím odkaz na GTA s datadiskama a bez? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Nové http://hry-pro-xbox-360.heureka.cz/gta-4-complete/ http://hry-pro-xbox-360.heureka.cz/gta-4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 takže je lepší si připlatit a koupit http://hry-pro-xbox-360.heureka.cz/gta-4-complete/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 takže je lepší si připlatit a koupit http://hry-pro-xbox-360.heureka.cz/gta-4-complete/ Urcite, mas to dalsich x hodin hrani navic. Ale jestli nepotrebujes nutne novou, tak si vypis inzerat urcite se nekdo ozve za prijatelnejsi cenu, ja tu svou sehnal za 500... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KETINA.MB Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Zdravím mám problém s GTA IV Episodes From Liberty City NA XBOXU. Jeden z problémů je ten že se mi hra občas seká (Když jedu rychle nebo když je třeba přestřelka) a druhý problém je ten že mi ve hře jezdí skoro furt taxíky, jede třeba jedno auto a za nim 5x taxík HDD mám a mám tam GTA nainstalované. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 (upraveno) Take hry, ako GTA4, Mafia2 atd. aj laguju v staruckej konzole X360. Nic nie je dokonale! A vyriesit to mozes novym hernym PC. Upraveno Leden 21, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Take hry, ako GTA4, Mafia2 atd. aj laguju v staruckej konzole X360. Nic nie je dokonale!A vyriesit to mozes novym hernym PC. xD pobavil jsi me s tim ze si ma koupit novy herni pc...jasne kazdy ma 20tacu navic na herni pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 Sice je to uz starsi tema, ale treba nekdo jeste hraje a nebo bude mit zkusenost, kterou mam ja...: GTA mi zacalo asi po 8 odehranych hodinach (ne v kuse :)) padat. hra se na 2 sekundy sekne a xbox se restartuje. Nema s tim nekdo zkusenost? Docela me to stve pac me to celkem chytlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.