Romix Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Mam Xbox s RGH a na nem rozehranyho Minecrafta a chtel bych prenest svuj svet na druhy xbox, kterej je bez uprav a minecrafta jsem si tam koupil a obcas hraju po netu. Jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Trošku pozdě ale lepší než nic, mělo by to jít ve správci uložiště, tam najdeš složku s Minecraft hrou a přesuneš jí na xboxem formátovanou Flashku; a tu potom připojíš do druhého xka, a tam to zase nakopíruješ do té samé složky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Červen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2014 Zkusim to. Snad nebude vadit, ze to je jiny profil a save to bez problemu najde. S tou flashkou ale budu mit mozna problem, mam jen 4 GB a nevim, kolik si vezme Xbox, kdyz to v nem naformatuju. Externi disk mi naformatovat takhle nesel, Xbox ho za kamarada nechtel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Červen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2014 On xbox rád externí disky...avšak pouze omezení 32gb pro neoficialni disky :) Fleška je to samé, hele záleží na velikosti toho světa. 4gb by mělo stačit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Červen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 nefunguje... delal jsem to pomoci toho spravce v nastaveni. Na flashku to nakopirovat slo, ale z flashky do druheho xka ne. Napsalo to, ze soubor nejde presouvat mezi profilama. Tak to je v cudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Jestli se to bere jako save :/ Myslel jsem že se to bere jako dodatečný obsah či podobný... Hele jukni sem http://www.gamefaqs.com/xbox360/632873-minecraft-xbox-360-edition/answers?qid=323254 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Červen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Jsem se dival na googlu, byl tam nejakej navod na youtube a v nem nejakej programek do PC, ve kterym prepises ID profilu a pak to jede..s tim se mi ale nechce drbat, tak asi zacnu novou hru a bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Romix, je to ale opravdu jednoduché ;) video z youtube ( youtube.com/watch?v=cIH2ZZ449WA ) a pak samostatný úkon nezabere více než pár minut xD A myslím, že je to opravdu velmi poučná informace. děkuji blo9g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Červen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 A pujde tento postup i na jine hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 Pokud si sledoval to video, tak pracuješ se svým ID hráče/konzole (popř. s jiným ID z jiné konzole) a savem v PC přes ten prográmek. Takže ano, bude to fungovat se všemi hrami (savy) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Červen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 Tak super...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Romix
Mam Xbox s RGH a na nem rozehranyho Minecrafta a chtel bych prenest svuj svet na druhy xbox, kterej je bez uprav a minecrafta jsem si tam koupil a obcas hraju po netu. Jde to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.