toxino007 Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Dobrý den vlastním ps4 a dodržel jsem podle návodu 10 cm od stěny (větrání) ale stejnak konzole je hodně hlučná co s tím mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rellik Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Já mám konzoli skoro opřenou o zeď a nehučí mi. Tedy v menu určitě ne ale když mám náročnou hru jako killzone v multiplayeru tak to se rozjede až mě ten "kravál" překvapil :-). A jelikož to mám hned vedle monitoru, tak jsem si musel zesílit zvuk abych to přehlušil. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Takže mas konzoli u zdi a nehuci ti, ale kdyz hrajes hry, tak huci jako svine? To nedava smysl, kdyz pises, ze nehuci...nikomu konzole nehuci v menu, to je snad logicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rellik Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Takhle, záleží fakt na hře. Třeba u Watch Dogs jsem jí skoro neslyšel. Ale vyloženě u Killzone multiplayeru to hučí. Ale tím chci říct, že by hučela i kdyby byla o 10 cm víc od zdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Jakou máš teplotu v místnosti? Máš konzoli v nějaké skříni pod TV? Máš ji ve vertikální nebo horizontální poloze? Pokud vše je OK a nezdá se ti to, tak bych ji poslal na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toxino007
Dobrý den vlastním ps4 a dodržel jsem podle návodu 10 cm od stěny (větrání) ale stejnak konzole je hodně hlučná co s tím mám dělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.