mcmartin007 Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Ahoj všichni,pořídil jsem si LITEON IHAS 124 revizi E když zapnu BurnerMax,po chvíli načítaní se mi mechanika smaže ze systému a musím rst počítač,další věc je,že v imgBurn se mi nezobrazují informace o prázdném DL disku,když dám do mechaniky ale nějaky napálený disk tak mi to ukáže,ale u prázdných ne...podotýkám,že mám starší mašinu(celeron 3.06gb a 1.5gb ram) do které jsem tu paličku naládoval,jelikož se mi nelíbili recenze řadiču ide/sata pro nooteboky a taky v tom mám asi 11 let naistalovanej win XP,může to být problém?? je to i dost pomalé....děkuji moc za rady,už nevím co mám dělat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Odpověděl jsi si sám - PC je pomalej - co chceš od týhle sestavy a 11 let nainstalovanym systému?... Mechanika blbne... máš 11 let nainstalovanej systém, zřejmě zaládovanej sračkama... Přeinstaluj po 11 letech a napiš. btw. tu část se SATA/IDE jsem nepobral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.