Cajz Odesláno Červen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2014 Ahoj všem, mám flashlou mechaniku na vypalovani her XGD3...chtěl bych vypálit image GTA 5 ale nedaří se mi zpatchovat DMI v programu abgx360...nemel by nekdo image GTA5 v pořádku či mi dát prosím nějakou radu jak to zprovoznit??? V příloze posilám printlou obrazovku v programu abgx360 zkoušel jsem to patchovat, ale jsem na to noob...První vypálení zpusobilo to, že se instalace zakousla tak ve 20% ...potom jsem to nezkoušel...Všem diky moc za případné rady...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 a když klikneš pravým na iso a dáš vlastnosti - tak v záložce obecné - zrušit zatržení jen pro čtení - odblokovat - použít a OK a potom znovu ABGX360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cajz Odesláno Červen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 Díky taková banalita mě fakt nenapadla...zpatchováno..tak jsem zvědav zda hra pošlape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 šlape ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cajz Odesláno Červen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 Udělal jsem vše co bylo třeba a nešlape to...mno ještě jsem si koupil Flashku mam ji zformátovanou xboxem, DVD1 jsem překopíroval dle naávodu..ale když jsem tam dal DVD2 tak se napsala hláška, že je disk nečitelný...at vyčistím mechaniku apod..někde jsem ještě videl že bych mohl obsah DVD2 přiložit na interni hdd..do složky kde se nakopírovalo DVD1, ale horizon nenakopiruje složky, ale jen samotné soubory..takže zatim bez uspechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Grand Theft Auto V vychádza na dvoch diskoch: disk 1 slúži pre povinnú jednorázovú inštaláciu, disk 2 je určený k samotnému hraniu. Po dokončení inštalácie si hráči budú môcť vychutnať GTA V aj GTA Online bez potreby meniť disky. Táto úvodná inštalácia vyžaduje pevný disk pre Xbox 360 alebo externú 16 GB jednotku USB flash (predávanú samostatne) s aspoň 8 GB voľným miestom.Pri použití jednotky USB flash sa musí jednať o zariadenie s podporou technológie USB 2.0 a minimálnou rýchlosťou čítania 15mb/s, musí byť naformátovaná pre použitie s konzolou Xbox 360. Pre dosiahnutie optimálneho výkonu je odporúčané použiť novú jednotku USB flash. převzato z http://www.brloh.sk/videohry/xbox-360/grand-theft-auto-v-gta-5.html?page_id=110237 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.