Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak správně upravit DMI v abgx360??


Cajz

Recommended Posts

Ahoj všem, mám flashlou mechaniku na vypalovani her XGD3...chtěl bych vypálit image GTA 5 ale nedaří se mi zpatchovat DMI v programu abgx360...nemel by nekdo image GTA5 v pořádku či mi dát prosím nějakou radu jak to zprovoznit??? V příloze posilám printlou obrazovku v programu abgx360 zkoušel jsem to patchovat, ale jsem na to noob...První vypálení zpusobilo to, že se instalace zakousla tak ve 20% ...potom jsem to nezkoušel...Všem diky moc za případné rady...:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udělal jsem vše co bylo třeba a nešlape to...mno ještě jsem si koupil Flashku mam ji zformátovanou xboxem, DVD1 jsem překopíroval dle naávodu..ale když jsem tam dal DVD2 tak se napsala hláška, že je disk nečitelný...at vyčistím mechaniku apod..někde jsem ještě videl že bych mohl obsah DVD2 přiložit na interni hdd..do složky kde se nakopírovalo DVD1, ale horizon nenakopiruje složky, ale jen samotné soubory..takže zatim bez uspechu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Grand Theft Auto V vychádza na dvoch diskoch: disk 1 slúži pre povinnú jednorázovú inštaláciu, disk 2 je určený k samotnému hraniu. Po dokončení inštalácie si hráči budú môcť vychutnať GTA V aj GTA Online bez potreby meniť disky.

Táto úvodná inštalácia vyžaduje pevný disk pre Xbox 360 alebo externú 16 GB jednotku USB flash (predávanú samostatne) s aspoň 8 GB voľným miestom.Pri použití jednotky USB flash sa musí jednať o zariadenie s podporou technológie USB 2.0 a minimálnou rýchlosťou čítania 15mb/s, musí byť naformátovaná pre použitie s konzolou Xbox 360. Pre dosiahnutie optimálneho výkonu je odporúčané použiť novú jednotku USB flash.

převzato z http://www.brloh.sk/videohry/xbox-360/grand-theft-auto-v-gta-5.html?page_id=110237

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu