Mar3ck Odesláno Červen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2014 Ahoj, celkem se mě zaujala Playstation TV, hlavně kvůli tomu streamování. Co jsem zatím pochopil tak PTV je vlastně PSVita, která se zapojí do TV. Jako nápad mi to příjde fajn pro domácnosti, kde je ta PECKATELEVIZE pouze v obýváku a zrovna běží nějakej supermegahustej serial a vedle v místnosti je monitor nebo něco podobnýho. A další výhoda je to, že nemusím mít vitu jako handheld a využiju vita hry, který stejně dostávám v rámci PS+. Co si myslíte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogmaster Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Co jsem viděl, tak přes Ps Vita Tv nejedou hry jako Killzone Mercenary, Batman Blackgate, Rayman Legends a spoustu dalších. Navíc se tím připravíš o možnost hraní kdekoliv + ztratíš možnost používat funkci Remote Play pro hraní ps3 her na vitě. Pokud má někdo PS3 nebo nějakou jinou konzoli tak jsou to vyhozený prachy a lepší je si rovnou pořídit PS Vitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Červen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Já jsem si říkal jak by se na tom hráli hry který třeba využívají gyroskop apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Stejně mi přijde že vítá by to měla umět.....vždyť konektorů má dost. Že by jen sony chtělo víc vydělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.