vasheg Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Ktera hra je podle vas lepsi? Zajima mne, jestli ma smysl porizovat si Most wanted, kdyz uz jsem zacal hrat Rivals. Prichazim o neco? Diky za nazory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Která hra je lepší? Burnout Paradise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 (upraveno) Kup si i most wanted, seženeš to za pár korun a NFS to bylo slušné, narozdíl od rivals. Upraveno Červen 24, 2014 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Radím mu dobrá auta. NFS jsou v posledních dílech šílený, poslední dobré NFS bylo Hot Pursuit... A Mušáku, víš co? Jdi do prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 :D Ptal se na nfs vs nfs. To je jak kdybych se zeptal, mám si koupit ps2 nebo ps3 ? A ty napíšeš, kup si ps4 .... NFS stojí od původního most wanted za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Srovnáváš komára s velbloudem. NFS:MW Criterion , Burnout Criterion, už jen z tohohle hlediska se jedná o podobně stavěnou hru, možná proto jsem mu to poradil. Burnout jsou z posledních pár let nejlepší auta, co vyšla. A srovnat Burnout a NFS je asi tak 1000000x jiné, než srovnat PS2,PS3 a PS4. Ale to takovému člověku nelze vysvětlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Most Wanted si kup ale toto: http://games.tiscali.cz/recenze/nfs-most-wanted-exkluzivni-recenze-50478 To je nejlepší NFS na X360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.