kasaco10 Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Jak jsem psal, tak kabel jsem pouze v tel. pri sekani zahrady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 (upraveno) Sluchátka nefungují po připojení USB ke smart TV (nemám vyzkoušeno, jen jsem o tom někde četl v nějaké recenzi). S TV fungovala ta předchozí generace sluchátek PULSE, ty totiž měly v USB zabudovaný 3,5mm jack, který se k TV připojil kabelem (pokud ho TV měla) a USB se dal normálně do USB slotu k TV a mohl se tak přenášet signál z TV do sluchátek (pouze stereo). Upraveno Listopad 28, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Chtěl jsem si ho zítra nebo tento týden objednát a už není skladem a skoro nikde není... To je pech, chtěl jsem si ho koupit na vánoce :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-4/Prislusenstvi/Sony-Wireless-Stereo-Headset-7-1-v2-PS4-PS3-PSV-PC.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Zde 3ks z garancí dodání do Vánoc. http://www.hry.kuma.cz/sony-wireless-stereo-headset-7-1-v2-0-ps4-ps3-psv-pc-playstation-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 je poznat ten virtual sound ? ze je to lepší jak třeba slušný kossy ? :) virtual prostorovej zvuk jde jenom s pskem vid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Kjuler a mikas , jsou to dobré obchody co se týká reklamací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Neni lepsi koupit od steelseries V3 nebo nejaky od asusu? Stoji 2600 a daji se pripojit do ovladace i pc. Zejtra by mi mely prijit tritton kunai za 1400. Objednaval jsem je bratroj tak jsem na ne zvedavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Neni lepsi koupit od steelseries V3 nebo nejaky od asusu? Stoji 2600 a daji se pripojit do ovladace i pc. Zejtra by mi mely prijit tritton kunai za 1400. Objednaval jsem je bratroj tak jsem na ne zvedavej. hod odkaz na ně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 (upraveno) Na originálkách jsem sice nic nereklamoval, ale nebál bych se toho. Párkrát jsem tam nakupoval a vždy maximální spokojenost. EDIT: Jinak tyhle sluchátka po pár týdnech používání s PS3, PS4 a PC mohu jen doporučit. Upraveno Prosinec 14, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Ktery myslis? Ty V3 jsou na alze a ty tritton na herni-svet.cz za 1350 v sekci ps4/prislusenstvi. Jsem na mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Ty asus orion pro jsou fajn, ale nechci USB.někdo půjde kolem zakopne a nechci to vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Ty trittony nejsou 7.1 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Na originálkách jsem sice nic nereklamoval, ale nebál bych se toho. Párkrát jsem tam nakupoval a vždy maximální spokojenost.EDIT: Jinak tyhle sluchátka po pár týdnech používání s PS3, PS4 a PC mohu jen doporučit. jak to hraje na PC? na hudbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Vsak do usb taky nechci. U kompu by mi to nevadilo. Ale ty tritton a V3 jsou do ovladace. Ovsem jestli jsou ty V3 lepsi nez Sony wireless, to nevim. Mam namysli ty siberia za 2600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Vsak do usb taky nechci. U kompu by mi to nevadilo. Ale ty tritton a V3 jsou do ovladace. Ovsem jestli jsou ty V3 lepsi nez Sony wireless, to nevim. Mam namysli ty siberia za 2600 ty v3 se mi vůbec nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 [emoji2]me jo, steelseries dela stylova sluchatka. Ale nenasel jsem jestli jsou 7.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Hele a do smart TV to nejde co? Přes USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 No steelseries ma siberia raw prism za 1600 (celkem pekny, ale pro me neprakticky s usb), potom siberia frost V2 taky s usb za 3000 a klasicky V2 (ty jsou levnejsi). No a pak tam mas jeste siberia V3 prism a siberia elite prism, ale ty uz jsou pro me fakt drahy, cca 5000. Vsechny tyhle by mely valit pres usb. Jestli ke smart tv, nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Teď jsem objednal ty Goldy od Sony. Každý to chválí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Ja mozna objednan ty V3. Akorat u nich nikde nevidim ovladani volume. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Ja mozna objednan ty V3. Akorat u nich nikde nevidim ovladani volume. Neříkál jsi,ze zítra přijdou trittony?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Ty nejsou ale pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Aha. Myslím ze ty Sony jsou za ty prachy super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Dobre sedi a zvuk je taky dobry. Doporucuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.