dopitapetr Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 V těchto dnes vychází nový závodní titul GRID s podtitulem Autosport. Nejspíš se jedná o úplně poslední závodní hru na PS3. Pokud už to někdo hraje, jako já, nebo plánuje do budoucna koupit, tak at' se ozve.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 já už jsem to zkoušel a nějak mě to teda nenadchlo, jizdní model je ještě divnější než ve dvojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Červen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 Tak nevim nevim, ale mě zas jízdní model připadá daleko lepší než ve dvojce. Ale to je věc názoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 Mě ten jízdní model ve dvojce připadá v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Červen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 Ve dvojce nebyl taky špatnej, i když hodně arkádovej.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Dost vaham jestly pořídit, ale asi autosport koupim:) Jakej je multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Neváhej a běž do toho. Aspoň budu mít s kým pařit multiplayer.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Jenže nemam headset:/ jediné pres team speak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 To vůbec nevadí ne? Aby jsme zapařily online, tak k tomu headset nepotřebuješ.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.