pesa Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 K cemu je dobra , jak se da vyuzit ps4 kamera ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 A já k tomu přidám ještě jeden dotaz, pořád je to stejné jako u starší kamery?...Tedy, že se používá ovladač nebo ovladače PS move? Řeším to, že pokud bych uvažoval o nové konzoli....tak mám doma malé dítě a ovládání pouze gesty nikoliv nutností něco v ruce držet...je pro mne osobně veliké plus pro xone, i když mu jaksi nefandím a raději bych PS4. Už kvůli výkonu. Řešením by možná byl bylo koupit krom ps4 starý xbox 360, ale dvě konzole nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Nikdo neodpoví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pesa Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Asi to nikdo nevi, takxjedine reseni koupit a vyzkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Pokud vím, tak pro PS4 se používají ty stejné Move ovladače jako pro PS3, takže bych čekal od Move totožné věci, jako v případě PS3, tj. ovladače do ruk a máchat s nima před kamerou. Jinak oproti PS3 se dá navíc ta kamera využít i na hlasové ovládání podobně jako u XOne. Mrkni na na nějaký videa na YT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 (upraveno) Podle tohoto videa není move příslušenství nutné Ale je to pouze jediná hra..... Pominu-li playroom....kde zjevně ovladač roli hraje. Ono když se podívám na playroom, tak pokud se někdo snaží trefit tu robotickou kouli bez ovladače, pak jde více či méně o pokus a omyl....nefunguje to zjevně úplně přesně. A i když se trefí a ta koule se zlobí, kolikrát potrestá úplně někoho jiného, než toho, kdo do ní strčil. Možná záměr... Těžko taky odhadovat podle ceny....v obchodech je nový kinect za 2k (tedy asi ve dvou kšeftech), PS4 kamera za 1600..... Zásadnější problém vidím v tom, že na PS4 není na čem zkoušet.....na xbox one je těch her poněkud víc. Tak či tak to asi nebude rozhodující pro výběr konzole. Upraveno Srpen 5, 2014 uživatelem Smartmax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Nemám PS4, ale mám kameru a oba move ovladače pro PS3 a pár her jsem s tím hrál. Jako na PS3 to funguje vcelku dobře a neměl jsem s tím zásadní problém, takže na PS4 to bude určitě ok. Bez těch ovladačů to bude, jak píšeš, spíš taková nouzovka, nepřesný a vyžadující hodně světla atd. Věřím, že v tomhle je xbox napřed i co se množství her týká. Pokud je tvé srdce nakloněno PS4, tak bych nejspíš šel do té varianty PS4 pro sebe a nějakej jetej xbox360 s kinectem pro děcko na blbnutí. Na to seženeš určitě spoustu her a za rozumný peníze. Každopádně by to ještě chtělo názor někoho s x360, kinectem a malým dítětem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Jaká je min vzdálenost kamery od snímaného predmetu? Jde mi o to jestli ma cenu si ji porizovat, když mám mezi TV a sedačkou tak 1.5 m. A stolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Ovladac muzes pouzit s PS3 MOVE. Ale neni potreba. Jinak pravda je, ze na to zatim neni zadna hra. Pouze playroom a nebo neco co bylo ke stazeni na store. Jinak vyuziti ma, ze muzes hlasove ovladat PS4. Taky mam stolek, ktery davam pryc:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Ete se chci zeptat jde eye camera pridelat nad TV ? Bez nějakého spesl držáku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ropes Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Ahoj, kamerku mám, ale je to v tuhle chvíle spíš investice do budoucna. Na PS4 jsou momentálně jen 2 hry postavený na kamerce (Let's dance a Rabbids invasion) + playroom. Na tyto hry nepotřebujete ovladač, stačí prázdné ruce. PlayStation®Eye camera se umisťuje do výšky cca 50 cm nad zem a vy byste měli stát cca 2 m od ní. Uchycení na televizi nemá a přiložena je jen taková pochybná samolepka. Kabel je silný a tuhý, proto občas má tendenci kameru otáčet. Externí modul pro uchycení lze pořídit navíc, ale není originál od Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fikuss_cz Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Spleskin : oboustranou paskou...tak to mam treba ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronaldok Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 playroom - me to detekuje ovladac vzdy o nekolik desitek centimetru vedle (to barevne svetlo), delavam to take? Kdyz pak delam naky efekt jako ze to vylitava s ovladace ze predu tak je to poposunuty vzdy mimo ovladac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duha.85 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 mě teda v playroomu detekuje ovladač přesně,budeš tam mít nějakou chybu.Zkus znovu projet nastavení kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Me to taky slape dobre.To ji mam polozenou pod TV. Musim koupit drzak na TV. Zkus kouknout do toho nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Ahoj, neví někdo o nějakých nových hrách na PS4 kameru? Jestli má smysl si kameru pořídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Nemá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 A jsou nějaké hry na to kromě toho tancování a těch králíků z Raymana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Juro Odesláno Prosinec 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2018 Ak by ste chceli môžte sa pozrieť na unboxing kde som aj ju otvaral, povedal som k nej základné informacie a využitie. Ďakujem, môžte dať aj like ;) https://youtu.be/7Xo-nxQD-Og Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pesa
K cemu je dobra , jak se da vyuzit ps4 kamera ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.