Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

kamera ps4

pesa

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

A já k tomu přidám ještě jeden dotaz, pořád je to stejné jako u starší kamery?...Tedy, že se používá ovladač nebo ovladače PS move? Řeším to, že pokud bych uvažoval o nové konzoli....tak mám doma malé dítě a ovládání pouze gesty nikoliv nutností něco v ruce držet...je pro mne osobně veliké plus pro xone, i když mu jaksi nefandím a raději bych PS4. Už kvůli výkonu. Řešením by možná byl bylo koupit krom ps4 starý xbox 360, ale dvě konzole nechci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Pokud vím, tak pro PS4 se používají ty stejné Move ovladače jako pro PS3, takže bych čekal od Move totožné věci, jako v případě PS3, tj. ovladače do ruk a máchat s nima před kamerou. Jinak oproti PS3 se dá navíc ta kamera využít i na hlasové ovládání podobně jako u XOne. Mrkni na na nějaký videa na YT.

Odkaz ke komentáři

• 0

Podle tohoto videa není move příslušenství nutné

Ale je to pouze jediná hra.....

Pominu-li playroom....kde zjevně ovladač roli hraje.

Ono když se podívám na playroom, tak pokud se někdo snaží trefit tu robotickou kouli bez ovladače, pak jde více či méně o pokus a omyl....nefunguje to zjevně úplně přesně. A i když se trefí a ta koule se zlobí, kolikrát potrestá úplně někoho jiného, než toho, kdo do ní strčil. Možná záměr...

Těžko taky odhadovat podle ceny....v obchodech je nový kinect za 2k (tedy asi ve dvou kšeftech), PS4 kamera za 1600.....

Zásadnější problém vidím v tom, že na PS4 není na čem zkoušet.....na xbox one je těch her poněkud víc.

Tak či tak to asi nebude rozhodující pro výběr konzole.

Upraveno uživatelem Smartmax
Odkaz ke komentáři

• 0

Nemám PS4, ale mám kameru a oba move ovladače pro PS3 a pár her jsem s tím hrál. Jako na PS3 to funguje vcelku dobře a neměl jsem s tím zásadní problém, takže na PS4 to bude určitě ok. Bez těch ovladačů to bude, jak píšeš, spíš taková nouzovka, nepřesný a vyžadující hodně světla atd. Věřím, že v tomhle je xbox napřed i co se množství her týká. Pokud je tvé srdce nakloněno PS4, tak bych nejspíš šel do té varianty PS4 pro sebe a nějakej jetej xbox360 s kinectem pro děcko na blbnutí. Na to seženeš určitě spoustu her a za rozumný peníze. Každopádně by to ještě chtělo názor někoho s x360, kinectem a malým dítětem:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj,

kamerku mám, ale je to v tuhle chvíle spíš investice do budoucna.

Na PS4 jsou momentálně jen 2 hry postavený na kamerce (Let's dance a Rabbids invasion) + playroom. Na tyto hry nepotřebujete ovladač, stačí prázdné ruce.

PlayStation®Eye camera se umisťuje do výšky cca 50 cm nad zem a vy byste měli stát cca 2 m od ní.

Uchycení na televizi nemá a přiložena je jen taková pochybná samolepka. Kabel je silný a tuhý, proto občas má tendenci kameru otáčet. Externí modul pro uchycení lze pořídit navíc, ale není originál od Sony.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu