djdawe2008 Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 Zdravim, měl bych dotaz jakou apku zvolit pro streamové sledování českých programů v mobilu. Používal jsem např. Slovenské a české televizie, Slovenské a české streamy. Dva měsíce to šlapalo v poho, teď se nenačte nic max pár slovenskách či Očko tv :( jedná se hlavně o TV Primy (Famyli, cool) + Novy (fanda, smíchov, nova) Používám redukci micro USB na HDMI k TV Děkuji za popřípadné info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 Jediný co je aspoň nějak funkční je Televizia do vrecka, pak možná ještě sehnat nějaký funkční playlist přehrávat v IP-TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdawe2008 Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 Děkuju za info jede to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 celkově ty appky na televize jsou zrádné, buď to nejde vůbec nebo to jede jak se tomu zachce. Radši nějaký playlist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Tak tahle appka je na rozdíl od těch ostatních pochybných funkční a od slovenského vývojáře, u play listů mám problém že nemůžu sehnat žádný funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Červenec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2014 ok tak já ji též vyzkouším :-D playlisty je těžké najít ale když už nějaký najdeš tak nějakou dobu vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 Ale když už nějaký najdu, tak mi jede 10 sekund a pak zamrzne -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 já ted tak měsíc jel na playlistu který šlapal dobře, včera ale zrovna jak na potvoru přestal, pohledám a když najdu tak dám echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdawe2008 Odesláno Červenec 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 Díky za příspěvky ... taky budu rád za každou zajímavou radu :) Taky zkusím něco pohledat snad se mi to povede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 JJ chtělo by to něco funkčního, nejhorší je že to chvíli funguje a potom jakoby nic to přestane a hledání začíná zase od znova :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dervia Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 není náhodou prima přístupná přes web rozhraní? Jo, co se týče SK CZ programů tak to není žádná sláva. Já koukám jenom filmOn. Jen je to anglické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CosplayShoppro Odesláno Prosinec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 Hi! Alle Wie ist es bei euch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.