Hecin Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 (upraveno) Omylem jsem smazal defaultní skin a když spustim xbox, tak mi to napíše, že nemůže najít žádnej skin a zůstane černá obrazovka :D Takže musim pouštět hry přes prohlížeč souborů.. Nevíte jak ho tam nahodit ? PS : Mám originální 250gb HDD Upraveno Červenec 2, 2014 uživatelem Hecin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 3, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 Pres prohlizec ho tam nakopiruj zpet, mel by byt ve slozce Freestyle Skins nebo tak nejak a restartni Xbox!Stahni z netu default skin z netu a nakopiruj ho zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hecin Odesláno Srpen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Přes prohlížeč mi to nejde, IP xboxu jsem našel v seznamu připojených zařízení na routeru ale když jí dám do prohlížeče, tak nic nenajde... Nejde celej fsd dát na hdd ? Potom byl se všechno vyřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 16, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Mas v Xboxu XexMenu? Jestli ano tak ho spust, pak zapni pocitac a spoj se s Xkem a nakopiruj skin zpet!Aby ses spojil s Xboxem je treba mit zapnuty jak Xbox (xexmenu nebo FSD) a pocitac! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hecin Odesláno Srpen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Myslím, že mám xexmenu ale už nevím, jak se do něj dostanu, protože jsem ho nikdy nepoužíval... Našel jsem akorát DashLauncher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hecin Odesláno Srpen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Je tohle xexmenu ? :D[ATTACH=CONFIG]25806[/ATTACH] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 16, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 No tak nakopiruj ten skin pres DashLaunch pokud ho spustis v Xboxu, hod skin na flashku, strc do Xka a spust DashLaunch! Obrazek cos tu dal nejde zobrazit! Do Xexmenu se dostanes kdyz najedes do her v origo Dashi od Microsoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hecin Odesláno Srpen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 (upraveno) V DashLaunch jsem nenašel žádnej file browser, tak nevím, jak bych tam ten skyn hodil A nemůžu si FSD celej stáhnout a dát ho na hdd ? Mám ho na interní paměti a tam se mi nevejdou větší skiny. (Je tam asi 20 mb volnýho místa) PS : Už jsem to vyřešil. Stáhnul jsem si z netu FSD, dal na hdd a nastavil jako default. Všechno už šlape :) Upraveno Srpen 16, 2014 uživatelem Hecin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.