RWTF Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 Ahoj, půjde na GA-EP43-S3L motherboard připojit grafická karta Sapphire hd 7770 OC Ghz edition 1gb ? Díky moc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 6, 2014 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 Jo pujde, akorat pobezi pomalej, jen jako PCI-E 2.0 (vic nezvlada deska). Ale i tak by to melo bohate stacit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 Jo pujde, akorat pobezi pomalej, jen jako PCI-E 2.0 (vic nezvlada deska). Ale i tak by to melo bohate stacit :) Takže má cenu měnit za GF gtx 260 ? možná už z principu jo, když tahle nepodporuje direct 11 :D btw. Díky moc Rixi .) už dlouho jsem sem nezabrouzdal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 Takže má cenu měnit za GF gtx 260 ? možná už z principu jo, když tahle nepodporuje direct 11 :D btw. Díky moc Rixi .) už dlouho jsem sem nezabrouzdal. Rozhodně, DX11 dnes využiješ a výkon je zase o něco lepší než u GTX260. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 V PCI-E 2.0 nebo PCI-E 3.0 rozdil nepoznas, pokud hledas vyuziti ve hrach tak to neres. http://www.ddworld.cz/aktuality/graficke-karty-gpu/test-pcie-3.0-vs-pcie-2.0-ve-hrach-ma-rychlejsi-rozhrani-nejake-vykonove-vyhody.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 A výkon stačí na tu grafickou kartu 500?? :) nějak to neumím vyčíst nikde, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 No já měl 400W a stačil, ale jednalo se o kvalitní zdroj. Měl jsem kdysi 500W nějaký no-name a ten měl problém. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.