Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc s výběrem sluchátek k PS4 a PC - spěchá


Vibo

Otázka

Zdravím. Vím, že tady tohle téma bylo už několikrát :) mám vše přečteno, ale vždy se to strhlo někam mimo a celkový výsledek diskuze mi není jasný.

Hraji na PC a PS4 (od FPS po MMO), požaduji od sluchátek kvalitní reprodukci, zpracování s cenovkou okolo 3000 kč. O mikrofon mi nejde, mám kvalitní kondenzátorový. Zda se připojují drátem nebo bezdrátově je mi vcelku jedno. Rozhoduji se mezi :

http://www.czc.cz/logitech-gaming-headset-g430-modra/129497/produkt

vs

http://www.czc.cz/playstation3-premium-wireless-stereo-headset/117617/produkt

Rád bych i u PC využil virtuální 7.1 prostorový zvuk, které nabízí oboje sluchátka, ale nejsem si jistý, zda Pulse headset podporuje tuto funkci i pro PC. Rád bych si kvalitního zvuku s prostorovým efektem užil i u PC ne jen u PS4.

Další otázka směřuje opět na Pulse headset, dá se nabíjet během používání ? Někde jsem četl, že se nabíjejí pouze ve vypnutém stavu.

Díky za všechny odpovědi a připomínky, plánuji ho objednat do konce měsíce abych si užil poprvé s Last of Us :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nakonec jsem si vybral Audio-technica ATH-T500. Pročetl jsem zahraniční fóra a recenze nelhaly, zvuk opravdu vynikající. Myslím, že tzv. "herní" sluchátka se jim opravdu nemůžou rovnat. Jsou lehoučké, pohodlné, dokonalá izolace okolí. Na PS4 fungují bezproblémově po zapojení do ovladače. Jediné mínus je, že se mi teď v těch vedrech potí uši, když je mám na hlavě delší dobu, ale je to daň za uzavřenou konstrukci. Dají se momentálně sehnat levně na Alze za 2000 kč cca s 5ti letou zárukou, což je super. Snad jsem pomohl s výběrem. Je mi líto, že lidé v ČR/SK tuhle vynikající japonskou značku "ignorují" a koupí raději předražené "herní sluchátka" od firem jako steelseries, genius, creative, logitech, razer, a4tech a další.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu