Jan Šedivý Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Nazdar všichni, Mám takový problém, ale nevím jestli mi to dělá xbox, hry nebo televize. Nedávno jsem si koupil GTA V, hraju ho v pohodě ale takovým zvláštním způsobem se to tak trochu sem tam seká (ale tak že to vypadá jako by hra jela plynule, jen takové malé záseky) a taky se mi detaily textur načítají jen když se zastavím a rozhlížím když odejdu kousek dál a vrátím se zpět tak se ty samé detaily načítají znovu (hra se dá hrát jen mě to štve) Nevíte někdo čím by to mohlo být? Vada Xboxu? hry? nebo snad televize? hraju to na samsung smart tv. Ale nemyslím si že to je hrou protože je sotva pár dní stará a dělá mi to už od prvního spuštění a navíc mi to dělalo i Saints Row: the third. Nevíte někdo co je to za chybu? Jak by se dala odstranit? Díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 zkus hru nahrát na hdd pojede plynuleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Šedivý Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 jelikož má GTA V DVD 1: install a DVD 2: play, tak ho mám nainstalované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogmaster Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Nazdar všichni,Mám takový problém, ale nevím jestli mi to dělá xbox, hry nebo televize. Nedávno jsem si koupil GTA V, hraju ho v pohodě ale takovým zvláštním způsobem se to tak trochu sem tam seká (ale tak že to vypadá jako by hra jela plynule, jen takové malé záseky) a taky se mi detaily textur načítají jen když se zastavím a rozhlížím když odejdu kousek dál a vrátím se zpět tak se ty samé detaily načítají znovu (hra se dá hrát jen mě to štve) Nevíte někdo čím by to mohlo být? Vada Xboxu? hry? nebo snad televize? hraju to na samsung smart tv. Ale nemyslím si že to je hrou protože je sotva pár dní stará a dělá mi to už od prvního spuštění a navíc mi to dělalo i Saints Row: the third. Nevíte někdo co je to za chybu? Jak by se dala odstranit? Díky za odpovědi :) Vim, že GTA V mi to dělala taky. Když jsem přehodil rozlišení xka na 480p bylo to ok, ale jen pár dnu po vydání pak vyšla aktualizace a všechno bylo v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.