Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosim poradte

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Funkčnost u her nezáleží na ovladači, jako spíš na podpoře hry ze strany vývojářů. Pokud hra není dělaná i pro gamepad (buď všeobecně nebo pro určité značky), pak jsi prostě namydlenej a je jedno, jestli si pořídíš ten či onen. Od známého mám informaci, že jsou dobře podporovány Dualshock k PS3 nebo drátový gamepad k Xboxu a k tomu aplikace USB/BT Joystick Center pro případné namapování kláves ovladače. Třeba ti to pomůže

• 0
Odesláno (upraveno)

ok diky moc za pomoc koupil jsem si Speedlink Myon ale mel bych jeste takovej dotas..treba u modern combat mi nejde pravej joistick..nevis proc? jo a ten USB/BT Joystick Center jsem si nainstaloval ale kdyz se vnem snazim najit gamepad tak to nic nenajde...dik moc za pomoc tomuhle moc nehovim

Upraveno uživatelem LeeR
  • 0
Odesláno

1. program USB/BT Joystick Center musí být legálně zakoupen na Google Play (Obchod play)

2. ne každý ovladač je podporován, a ne každý výrobce her se na daný ovladač specializuje...

Mě bez čehokoli a jakékoli aplikace šel noname ovladač u pár her, ale vždy jen strana s křížovým směrovým ovladačem (levá)... Namapovat jsem to nechtěl a tehdy ani nebyla možnost...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu