LeeR Odesláno Červenec 10, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2014 Chci si obednat nejaky gamepad na android, mohli by ste mi nejaky poradit? Mam Samsung S5..tak mi prosim nejaky poradte aby fungoval u co nejvice her a fungoval jak ma...diky Citovat
0 kabanos Odesláno Červenec 10, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2014 co vím, stačí si koupit appku Sixasis controller, ta těch ovladačů zvládne kupu. Z vlastních zkušeností nemůžu přidat nic, tak si to raději pořádně ověř na netu. Citovat
0 penthaler Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2014 Funkčnost u her nezáleží na ovladači, jako spíš na podpoře hry ze strany vývojářů. Pokud hra není dělaná i pro gamepad (buď všeobecně nebo pro určité značky), pak jsi prostě namydlenej a je jedno, jestli si pořídíš ten či onen. Od známého mám informaci, že jsou dobře podporovány Dualshock k PS3 nebo drátový gamepad k Xboxu a k tomu aplikace USB/BT Joystick Center pro případné namapování kláves ovladače. Třeba ti to pomůže Citovat
0 LeeR Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2014 (upraveno) ok diky moc za pomoc koupil jsem si Speedlink Myon ale mel bych jeste takovej dotas..treba u modern combat mi nejde pravej joistick..nevis proc? jo a ten USB/BT Joystick Center jsem si nainstaloval ale kdyz se vnem snazim najit gamepad tak to nic nenajde...dik moc za pomoc tomuhle moc nehovim Upraveno Červenec 15, 2014 uživatelem LeeR Citovat
0 penthaler Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2014 1. program USB/BT Joystick Center musí být legálně zakoupen na Google Play (Obchod play) 2. ne každý ovladač je podporován, a ne každý výrobce her se na daný ovladač specializuje... Mě bez čehokoli a jakékoli aplikace šel noname ovladač u pár her, ale vždy jen strana s křížovým směrovým ovladačem (levá)... Namapovat jsem to nechtěl a tehdy ani nebyla možnost... Citovat
Otázka
LeeR
Chci si obednat nejaky gamepad na android, mohli by ste mi nejaky poradit? Mam Samsung S5..tak mi prosim nejaky poradte aby fungoval u co nejvice her a fungoval jak ma...diky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.