SeCrE_Cz Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Drazí PS hráči (je jedno jestli budoucí) hry Destiny, právě jsme založily CZ/SK klan do hry - N7 Special Forces [N7] - a myslíme si že bysme mohli založit fajnovou komunitu lidí jak v betě tak při vydání hry. Stačí se zaregistrovat na bungie.net a podat si žádost http://www.bungie.net/en/Clan/Detail/118432 Kontaktovat mě můžete také na mém PSN ---> SeCrE_Cz Doufám že se někdo přidá, ať si pořádně zítra užijeme betu, a následně plnou hru BTW, pokud nemáte přístup do bety, tak já sám mohu darovat 3 klíče které mám volné Ale rychle rychle, nevím jak dlouho mi vydrží než si je zamluví někdo před vámi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) Tak plnou hru si nekoupim ale betu si rad s nekym zahraju nick v podpisu(napiste ze jste z CF). Dale vam napisu jak si zahrat betu pokud nemate klic. Vytvorte si novy PSN ucet a jako zemi zvolte Qatar. Pote bezte do PS Store a predobjednejte si Destiny (Nebude to po vas chtit dobiti penezenky). Potvrdte predobjednavku-Confirm pre-order- a v download listu se vam objevi polozky a jednou z nich je i beta. Tak uz jen stahnete a hrajte :) . Jen pro info nezadavejte tam svoji kreditku nebo pri vydani hry vam to sezere prachy. Upraveno Červenec 18, 2014 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.