Daiv_69 Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 (edited) Zdravim, prosim o radu, pokud nekdo zna reseni. Nejdriv mi po nove aktualizaci PS4 systemu prestalo fungovat stahovani polozek (updaty her, dema, zakoupene hry z PSN store, apod.). Vzdy to hlasilo problem s nastavenim DNS, i kdyz pripojeny k PS uctu jsem byl, do Store jsem se dostal, apod. Proveril jsem nastaveni nekolikrat, vse v poradku, pred aktualizaci systemu vse fungovalo bez problemu. Po dlouhem hledani jsem objevil tip (tento problem ma spousta uzivatelu), vymenit mnou pouzivane DNS za DNS server od Googlu. Zvlastni, pripojeni od te doby bezi perfektne, po nekolika dnech vyreseno.... Nicmene, netrvalo dlouho a je tu dalsi problem. Zacinam byt opravdu nastvany. Z niceho nic mi PSN Store pise, ze moje karta neni platna. Zkousel jsem ji z profilu smazat, znovu zadat, zkousel jsem stejnou vec udelat pres webove rozhrani, stale nefunguje. Karta samozrejme bez problemu, pouzivam pres internet porad. Napadlo me, ze tedy zkusim zaplatit alespon pres PayPal, hmm, ten Sony umoznuje pouzivat jen US, Canada, MExico a Chile zakaznikum. Asi si budu muset kupovat predplacene karty pro kazdou kravinu z PSN store, neskutecny. Stejny problem se stejnym error kodem popsany na spouste diskuzi, ale nikde zadne reseni. Pred tim d.ementnim updatem systemu jsem kartu pouzival bez problemu. Casti komunity pomohla uprava adresy v profilu, vymena symbolu lomitek za obycejnou mezeru, nicmene tohle mi nefunguje. Neskutecny, chci jim narvat prachy do chrtanu (pro obnoveni PS PLUS) abych si mohl jednou za tyden zaparit Battlefield multiplayer, a proste to nejde ani horem, ani spodem :) Nema nekdo podobne problemy? A jeste lepe, nejake to reseni? Zajimalo by me, jestli podobne s.racky resi taky xboxaci.... Edited July 16, 2014 by Daiv_69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoock Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Co máš za kartu? Jak zapisuješ adresu? Máš povoleno internetové placení, určitě? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiv_69 Posted July 17, 2014 Author Report Share Posted July 17, 2014 Karta VISA, urcite v poradku, pouzivam pravidelne na netu. Do posledni aktualizace mi v psn store bez problemu fungovala. Adresu vepisuju stale stejne. Tuto chybu mi to haze: e-8200002a. Z diskuzi na netu je patrny, ze spousta jinych ma podobny problem. Urcite zadavaji spravny udaje, ale kartu to nechce vzit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headhot Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 tak tady je o tom thread http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/Error-E-8200002A-You-must-enter-a-valid-address/td-p/42330887 Vim,ze je tam dulezite uvadet realne informace. Nedavno jsem pri prihlaseni musel souhlasit s jejich podminka,na zaklade zmeny karty, u ktere vyprsel valid date. Jinak tento problem jsem mel casto na jinych uctech nez byl mu hlavni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiderMaza Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 (edited) Jestli se snažíš platit českou platební kartou na US storu, tak to je naschvál omezené aby s ní nešlo zaplatit. Jestli ti to v minulosti šlo, tak to byla nejspíše náhoda. Jestli ti karta nejde přidat na český PSN store, tak to bohužel nevím kde by mohla být chyba. Edited July 17, 2014 by RiderMaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoock Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 zkusit zavolat na zákaznickou linku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiv_69 Posted July 18, 2014 Author Report Share Posted July 18, 2014 Tak maly update, volal jsem do banky a karta v poradku. Volal jsem na ps infolinku a tam taky vse v poradku :) Preposilaji muj pripad do UK na provereni, mam cekat. Dobry, co. Jinak diky vsem za predesle reakce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headhot Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 jen aby fakt nebyl problem,ze pouzivas jinou dns nez mas mit a neni to brano,ze je utok na tvuj ucet a proto mas bloklou kartu u sony. No uvidis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiv_69 Posted July 18, 2014 Author Report Share Posted July 18, 2014 Tohle me taky napadlo, ale s jinou DNS se na store nedostanu. Jsem zvedav, co mi reknou. Prozatim objednam plusko nejspis z aukra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiv_69 Posted July 18, 2014 Author Report Share Posted July 18, 2014 Nevi jeste nekdo prosim, kde se da koupit clenstvi PS Plus s dodanim kodu emailem? Nejak se mi nedari nic najit pro EU ucty. Platba klidne i pres paypal. Na tom aukru je dlouha doba dodani. Vetsina zahranicnich eshopu dodava i pres vikendy, ale nabizi jen US clenstvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headhot Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 vetsina cesky shopu, pokud jim napises predem s tim nema problem. V jrc vzdy vyjdou vstric, to same xzone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neis Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Osobně má výborné zkušenosti s xgames.sk , specializují se na online hry a různé kody a předpokládám, že mají plně automatický systém, protože jsem v neděli kolem druhé zaplatil přes paypal a za chvili mi přišel sken kodu..paráda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiv_69 Posted July 19, 2014 Author Report Share Posted July 19, 2014 Super, diky moc za tip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiv_69 Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 Tak je to tyden a zatim se nikdo neozval, neco mi rika, ze uz se ani neozvou :) Mam rad playstation, mam rad jejich exkluzivity, to je duvod, proc nechci xbox, ale tyto problemy me stvou. Jediny, co me v teto situaci tesi, je to, ze na PSN Store jsou ty hry predrazeny a jediny o com mam zajem je plusko, to muzu koupit i jinde. Snad casem ty bugy v systemu zmizi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts