penthaler Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 Tak je to docela sranda... vypadá to, že někdo naboural Mrkvosoft, jelikož tohle opravdu není normální. xD Na stránkách supportu je už řešení, ale co jsem zkoušel, tak nic nefunguje. - smazat cache konzole... NIC - restartovat internetové připojení... NIC (a sakra proč jako? xD ) - povolit určité porty (done a NIC) Prý na tom intenzivně pracují... Že by to byla pomsta bývalých zaměstnanců NOKIE, které MS propustil??? xD Citovat
penthaler Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 Mimochodem, všimli jste si, že výpadek se týká jen XBOX her, nikoli ARCADE, a že se objevuje (většinou) cca 14 dní před vypršením GOLD účtu? Před posledním updatem dashboardu mi cca 14dní předem xbox automaticky odhlásil a upozornil na končící GOLD, tentokrát to neudělal xD Místo toho tohle... Citovat
Zdenek1993 Odesláno Červenec 30, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 Mě to teda ukazalo asi dva tydny po tom co jsem zakoupil gold :-/ marketplace me nejde vubec ukaze to "no items" Citovat
Romix Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 No mame to jen tady u nas v CR... Me se to stalo hned, jak jsem si zaplatil novej gold. Citovat
Zdenek1993 Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2014 Tak jde vidět že se něco děje. Od 31. už nejde ani "Sociální kontakty a hraní her Omezená" To už hraničí s tím , že budu požadovat nějaké odškodné, buď nějaké pointy, nebo prodloužení o dobu výpadku. Citovat
Romix Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2014 Blbej ten, kdo nazazada. :) Oni snad ani nevi, co se jim tam deje. Slusnym pruserem je, ze se k tomu jeste nikdo oficialne nevyjadril a delaji mrtvy ryby. Je to ostuda jak cert, ze jim lide plati sve penize za neco, co stale nefunguje a jeste se jmenem spolecnosti ani nikdo neomluvil. Citovat
Nerdis Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2014 Já jsem to taky řešil s podporou asi 3x a naposled mi řekli, ať si zkontroluju NAT připojení, ale vše bylo ok a jak bylo řečeno online věci fungují atp. Tak snad to opraví, dcela mě to irituje. Citovat
KevinFifa11 Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2014 (upraveno) Já jsem to taky řešil s podporou asi 3x a naposled mi řekli, ať si zkontroluju NAT připojení, ale vše bylo ok a jak bylo řečeno online věci fungují atp. Tak snad to opraví, dcela mě to irituje. Já se s českou podporou na telefonu bavil 2x, nejdříve mi bylo řečeno že do pátku bude vše v poho a dnes jsem se dozvěděl že je to posunuto na pomdělí, tak už jsem žádal o nějakou náhradu(směřoval jsem k bodům či pár dnům zlatého členstvi) a řekli mi, že to dají na vedení a ozvou se mi.. Zkuste tam volat a ptát se na náhradu, oni časem povolí a všem nam něco dají.. Je to normální 5 dní že to nefunguje? Neni, tak to pojdme zkusit ať něco získáme.. Jinak jsem si psal i s oficiální podporou microsoftu, tam v dáli ani nevědí co se tady děje, psali mi ať si vypnu router, vypojim xbox a vypustim z nej přebytečnou energii, otevřu porty a nedokázali pochopit, že tento problém máme v ČR všichni.. Jdu opět volat na českou podporu.. Snad něco zjistím.. Upraveno Srpen 1, 2014 uživatelem KevinFifa11 Citovat
Nerdis Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2014 5 dní? Mně to nejde už více jak týden. Ještě mi říkali, že jsem první, kdo tam s tím přišel. Citovat
Romix Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2014 To jsou trapaci. Oni proste nevedi. Kdyby CR za neco stala, neutikali by vsichni dobri programatori do prdele a bylo by to vyreseno hned... Citovat
penthaler Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2014 Ještě jeden poznatek - nemá v tom náhodou prsty někdo z bývalých zaměstnanců NOKIE? xD Aneb, jak zamezit MS od získání dalších peněz a znechutit jejich výrobky uživatelům... Jsem ale rád, že funguje alespoň hraní online (dokud mi nevyprchá GOLD) a pak budu hodně nas*anej, když si ho nebudu moct zaplatit. Citovat
Romix Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2014 Myslim, ze s Nokii to nema spolecneho vubec nic... Jelikoz se to tyka pouze CR. Nikde jinde se nic nedeje, jen u nas :D Citovat
penthaler Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2014 Nějaký progress? Četl jsem tu že v pondělí, ale nějak se mi tomu nechce věřit. Navíc drahocenné dny GOLDu utíkají, hru žádnou nemůžu stáhnout a vytvářet nový účet nechci. Citovat
Romix Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2014 Zadny pokroky. Microsoft schopny lidi vyhazuje... :D Citovat
petr397 Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2014 přednostně opravuji UK Xbox live - už ho dneska opravili tak ted možná začnou řešit CR, pokud nemá Francie prednost Citovat
penthaler Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2014 Tak to vypadá, že ti šmejdi ČR ani dělat nebudou... xD nebo si ji nechají nakonec... Jestli to nestihnou do 15tého, tak budu akorát naštvanej - zaplacená hra zdarma, a ani si ji nebudu moct stáhnout :( Citovat
Romix Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2014 :D Komedie.... Do roka a do dne presedlavam na PS4. Microsoft uz jde do sracek. Citovat
Tommy33 Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2014 furt nic??? včera sem si chtěl stáhnout ty motorky a prd :D ...a další chyby co ste tu už popisovali ... chjo :( Citovat
lostkojot Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2014 předražený live a ještě jde na ♥♥♥♥♥. .. Citovat
penthaler Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2014 Oficiální vyjádření od MS je následující -> chtěli zakročit s warezem, zlepšit zabezpečení atd, ale nějako se jim to vymklo kontrole. Do pátku má prý přijít SW update pro konzole, která to má ošetřit a mělo by být vše ok. Musíme ale poděkovat, jelikož zas tak špatně na tom nejsme. Jsou tací, kteří díky tomu nemůžou ani hrát offline, jelikož si xboxa ani nezapnou xD Citovat
Lister Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2014 Zdravim, mate nekdo nejaky info? ja jsem se snazil to resit na ofiko xbox foru a nic... zadna odezva ani vyjadreni. Rikal jsem si ze pockam do dneska, ale je skoro 8 a update zatim nikde a xbox se stale chova divne... Premyslel jsem jestli si nekoupit one, ale s timto pristupem se na ne muzu taky vysrat... Citovat
liborky Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2014 Zapoměli napsat,který pátek ta aktualizace vyjde,taky marně čekám už od 26.07.Je to bordel. Citovat
Lister Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2014 Zapoměli napsat,který pátek ta aktualizace vyjde,taky marně čekám už od 26.07.Je to bordel. aha... ja si ted koupil xbox 360 na vyzkouseni, jestli me to chytne a plne funkcni jsem ho jeste nevidel... nicmene zitra jdu ke znamemu, tak se kouknu, jestli to jede mu a pripadne co o tom vi, pohybuje se v techto kruzich vic Citovat
LuK4SO Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2014 aha... ja si ted koupil xbox 360 na vyzkouseni, jestli me to chytne a plne funkcni jsem ho jeste nevidel... nicmene zitra jdu ke znamemu, tak se kouknu, jestli to jede mu a pripadne co o tom vi, pohybuje se v techto kruzich vic hele xbox live mám 4 roky a zatím to šlo po celou dobu bez problému bohužel teď se jim tam něco posralo. :/ Citovat
dogmaster Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2014 hele xbox live mám 4 roky a zatím to šlo po celou dobu bez problému bohužel teď se jim tam něco posralo. :/ To neni pravda.V roce 2008 to dlouho neslo, pak 2011 to samy a pak obcasny vypadky porad, akorad ted tak rok to bylo ok. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.