Reiden Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 ahoj,chtěl bych se zeptat jestli někdo zná nějaký spolehlivý zdroj na koupi gametime, kromě oficiálních obchodů a Blizzu, po případě nějakého spolehlivého hráče který prodává gametime přímo ve hře za Goldy :-) Já našel tady toto http://golds4you.com/ ale nevím jak tomu věřit nebo nevěřit :-) díky za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Ahoj, hodně lidí nakupuje z http://www.key4you.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 key4you samozrejme znam :-) tam ale bohuzel nenabizeji predplatne jen na 30 dni (vim ze 60 se vyplati vic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Ano, logicky. Čím více předplatíš, tím to bude výhodnější. Ovšem, ve finále ušetříš jen pár desítek korun. Já třeba vím, že mě WoW bavilo a baví a bavit bude, proto si předplácím vždy na 3 měsíce dopředu přes Blizz store :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Srpen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 nejspis to vazne asi bude nejlepsi...... :-) ja jen ze jsem slysel ze WoW se da v podstate hrat i zadarmo tim zpusobem ze se kupujue gametime primo od hracu ve hre za goldy....tak jsem to chtel zkusit :-) (sice se to nejspis tak trochu nesmi.....ale ten gametime ktery vyuziju nekdo zkratka porad koupit musi,takze Blizzu vlastne neskodim x) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Ve hře gametime za goldy prodává dost hráčů. Každopádně dle mého z hry pak nic nemáš, jelikož se cena 2 měsíčního předplatného (liší se podle realmu) pohybuje na Ravencrestu okolo 80k goldů. Takže by sis koupil gametime a pořád bys jen farmil goldy, abys měl za 2 měsíce na další.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Srpen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 vim,presne tomu se chci vyhnout :D nakonec to vazne asi bude nejlepsi pres G2A/Key4you.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 vim,presne tomu se chci vyhnout :D nakonec to vazne asi bude nejlepsi pres G2A/Key4you.... jinak než key4you to výhodněji asi nepujde, též jsme o tom hodně hledal a žádná sláva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 já kupoval pár týdnů zpět taky tam... o ničem jinak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dazzy1468628559 Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Já osobně většinou nakupuji gametime z kinguina. (http://www.kinguin.cz/category/152/world-of-warcraft-60-days-pre-paid-time-card-eu/) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.