Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Herní mini tablet - můj VYNÁLEZ - konkurence PSV, NVIDIA Shield Tablet

Otázka

Odesláno

Dobry den,

Chtel bych Vam predstavit svuj vynalez.

Herni tablet s 8 mi palcovym displejem a systemem Windows 8.1

Hrani vsech pocitacovych her vcetne strilecek uz neni problem a nepotrebujete ani zadnou mys k zamerovani cile ,vse je perfektne vymysleno a prizpusobeno k co nejlepsi mozne mobilite.

Nejnarocnejsi hru kterou si muzete zahrat je Crysis 1 nebo GTA4.

Vydrz baterie az 7hodin.

Dalši info pripadně napišu pozdeji icon_e_smile.gif

Zde jeste videoukazky:

mala ukazka celeho zarizeni: + 3 minuta Stalker: Clear Sky

Soldier of Fortune 2:

Need for Speed: Most Wanted

Budu rad za Vase nazory :-)

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Asi mi nějak uniklo, co jsi to vlastně ''vynalezl''? 6 knoflíčků na krytu?

Vymyslel jsem jak hrat hry na tabletu ,hlavne teda FPS hry. A vyresil jsem problem s mobilitou. NVidia Shield je sice krasna vec ,ale fakt nebudu hrat ,ze budu mit tablet nekde opreny a zvlast drzet gamepad navic to vse zabere moc mista v batohu ,tenhle muj handheld je porad placka i s gamepadem :) Tedka zjistuju jak by se to mohlo ostatnim libit ,a treba i oslovil nejakou firmu aby to zacala vyrabet ve velkym a ja bych z toho neco mel :) .Tohle je zatim prototyp ,takze to vypada vzhledove docela nic moc ,ale me osobne se s tim perfektne hraje :-)

• 0
Odesláno

dobře ale to co tu jmenujes jsou zavedene značky a vyrobci a ne nějaky vynálezce z nemanic já jsem řekl svůj názor že za 600 je to moc a v dnešní době kdy je plno čínských vyrobku by ho stejně trh zničil protože by to někdo začal vyrábět a prodávat mnohem levněji nikdo tu netvrdil že společnosti maji zisk 1korunu tak se nauč číst mezi řádky a nemusíš se hádat o ho.vně mi osobně je to fuk at to prodává třeba za 1000.

• 0
Odesláno (upraveno)

no já osobně si myslím že už ted udělal chybu že to ukázal a podle mě tady todle bude vždycky plastovej hnus nevěřím že by se to začlo vyrábět ze dřeva nebo ze železa a taky si nemyslím že je to něco světového a myslím si že určitě by nato neměl to výrabět tak ve velkém aby snížíl náklady ale je pravda že dneska se prodávají větší blbosti za větší sumy s tím souhlasím

edit:každopádně je to dobrý nápad a přeju mu aby se to chytlo nejsem žádný závistivec.

Upraveno uživatelem Samopall

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu