Peetchus Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Zdravím mohl by mi prosím někdo poradit s problémem? Xbox vůbec nereaguje na zapnutí. Když zapojím zdroj tak svítí oranžově a do xboxu jakoby vůbec nešla šťáva. Nezažil už někdo tady takový problém? Předem děkuji všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Vzhledem k tomu, že jsi příspěvek umístil do sekce JTAG/RGH, předpokládám, že je v konzoli skutečně provedena úprava RGH. Předcházelo něco uvedenému problému nebo se to stalo bez jakéhokoliv zásahu? Nereaguje pouze přední panel nebo konzole nereaguje ani na zapnutí ovladačem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetchus Odesláno Srpen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Moje chyba asi jsem to umistil do blbe sekce. Videl jsem tady ze lidi pisou sve problemy tak jsem si myslel ze je to nejaka servisni sekce.. Mam v consoli udelany flash. Cca pred tydnem jeste jel. Nereaguje ani na ovladac. Spis me zarazi ze sviti oranzove svetylko na trafu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Trafo svítí oranžově vždy, pokud je připojeno do sítě. Zeleně se rozsvítí až po zapnutí konzole. Osobně bych to viděl spíš na problém s něčím v konzoli, nikoliv špatný zdroj. Máš revizi Corona nebo Trinity, případně jaký je MFR Date na zadním štítku konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetchus Odesláno Srpen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 MFR date: 2011-02-19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 V tom případě se jedná o revizi Trinity. Pokud se chceš vyhnout poštovnému a věcem s tím spojených, doporučuji následující: Zkus oslovit nejprve PlayDuo, sídlí v Ostravě a uvádí zjištění závady zcela zdarma. Měl bys pak tedy vědět, v čem je problém, a kde si to necháš následně opravit, je už pouze na tobě. Pokud bys u nich neuspěl, doporučuji se obrátit na uživatele mazik, ten je také z Ostravy. Jak to má s poplatkem za zjištění závady netuším, na tom se už případně domluvíte. Pokud pro tebe zaslání poštou problém není, můžeš se obrátit na kohokoliv v sekci Bazar - Prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.