peto.vac Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Aky zvuk pouziva PS4 s pouzitim domaceho kina,2.0,2.1,5.1...??? V The Last Of Us mam na vyber len 2.0,je to hrou,alebo mam nieco zle nastavene...???Velice ten zvuk vychvalovali,tak teraz nechapem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peto.vac Odesláno Srpen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Vidim ze asi nikto nema doma domace kino,nevadi...Vie aspon niekto poradit ako si zmenim temu,pripadne pozadie menu PS4...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heblik Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Zatim to nejde az vyjde update novy nekdy kolem zari nebo rijna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peto.vac Odesláno Srpen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Aha,tak dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 PS4 má určitě 5.1 Dts výstup možná i vyšší . Tlou doma ještě nemám, ale určitě tam 5.1 bude. Zkus si pohrát s nastavením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peto.vac Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 TLOU ma 5.1,ale Remastered ma len 2.0,comu nechapem,potvrdil mi to dalsi uzivatel,ktory tu hru ma...Nastavenie som presiel cele a nic,prepojene to mam cez HDMI s podporou 3D,skusal som aj original pribaleny HDMI kabel,takze tym to nebude,uz fakt neviem... Mas neake hry nainstalovane,co su teraz free/dema...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 http://www.gamefaqs.com/boards/783739-the-last-of-us-remastered/69758133 http://www.gamefaqs.com/boards/783739-the-last-of-us-remastered/69753423?page=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peto.vac Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 (upraveno) No neviem,radia tam vypnut uplne konzolu,ale to bezne robim,teraz je napr dokonca vytiahnuta zo siete,tak neviem...:cry: EDIT: No uz som sa posunul trosku dalej,len neviem ci dobrym smerom...Priamo v nastaveniach konzoly (defaultol som ich teda,tiez to tam radia) je nastavenie zvuku,kde sa da nastavit HDMI a optika,samozrejme som navolil zakazdym HDMI,kedze optiku nemam...No teraz som skusil nastavit optiku a zrazu bez restartu konzoli mi v menu hry nabehla moznost zvolit zvuk 5.1...Teraz som restartol konzolu a uvidim,ci mi pojde zvuk (nemal by,kedze optiku nepouzivam)... Upraveno Srpen 19, 2014 uživatelem peto.vac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Já právě jedu přes optickej kabel a tam to fičí 1.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 20, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Obdobny problem jsem resil se svou grafickou kartou v pc co ma hdmi a podporu high definition audio , a umi take jen 2.0 . Musel jsem zvuk take poslat pres optiku . Vypada to ze ps4 ma tedy obdobny problem (jen hadam) , a snad to nejakym updatem spravi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peto.vac Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 yanek71: Teraz ma napadlo,ze opticky kabel mam aj ja doma,ale kratky,takze to len na skusku vyskusam... romeno: To je zase problem zvukovky na grafike,lebo ta ma pravdepodobne len 2.0,kedze sa nepredpoklada,ze by niekto napajal repraky na monitor...Kazdy napoji repraky na zvukovku,ktora uz podporu 5.1/7.1 ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peto.vac Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Kabel sice opticky mam a hned dva,ale rovnake a tie tam zrovna nepasuju,potrebujem kabel s rovnakymi koncovkami,asi - a - a ja mam - a asi + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
peto.vac
Aky zvuk pouziva PS4 s pouzitim domaceho kina,2.0,2.1,5.1...???
V The Last Of Us mam na vyber len 2.0,je to hrou,alebo mam nieco zle nastavene...???Velice ten zvuk vychvalovali,tak teraz nechapem...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.