will Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 a detektive Kořasi, neříkaj ti Blesk? :mrgreen: jinak taky se docela těšim na soutěž, v Pro Evu mi to moc nevyšlo, tak snad budu mít víc štěstí..a doufam že to Risky stihne, jinak budu zklamanej...ale o to dýl se budu těšit!hele a nevíš kdo vyhrál PRO EVO soutěž? :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 jo, takovej šnoula, nic moc gól ale prej tam byla ňáká protekce :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Fíha, už aby PSP Gamer byl. Kvalitní počteníčko, ještě k tomu soutěž, co víc si ještě přát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Listopad 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Tak soutěž se pomalu rozbíhá! :twisted: Říkali jsme si v redakci, jestli nejsou otázky trapně jednoduché a ukazuje se, že nejsou. Mnozí je podcenili a odpověděli špatně. Věřte tomu nebo ne, zatím máme 5 (slovy: pět) správných odpovědí. Nechcete mi namluvit, že se na tomto fóru nachází tak málo lidí, kteří mají zájem o hru dle vlastního výběru? Pokud ano, mám potěšující zprávu pro ty, co hlasovali - šance vyhrát je zatím pohádkových 20%! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Listopad 26, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Tak soutěž se pomalu rozbíhá! :twisted: Říkali jsme si v redakci, jestli nejsou otázky trapně jednoduché a ukazuje se, že nejsou. Mnozí je podcenili a odpověděli špatně. Věřte tomu nebo ne, zatím máme 5 (slovy: pět) správných odpovědí. Nechcete mi namluvit, že se na tomto fóru nachází tak málo lidí, kteří mají zájem o hru dle vlastního výběru? Pokud ano, mám potěšující zprávu pro ty, co hlasovali - šance vyhrát je zatím pohádkových 20%! 8) az je mi lito ze nemuzu hlasovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 nemuzete mi rict jestli sem odpovedel dobre? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Listopad 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Nemůžeme :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 ..udelat seznam, kterej by se kazdej den aktualizoval, aby clovek vedel jestli to posr..kazil, nebo se muze tesit, ze ma sanci... ..kazdej den bych si prepocitaval pravdepodobnost moji vyhry(pokud sem odpovedel dobre).. ..to by nebylo zadny prekvapeni :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Listopad 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Přesně tak! :mrgreen: Každopádně šance na výhru je momentálně obrovská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Vážení, máme doposud 12 (!) odpovědí do soutěže. Zdá se mi to, nebo jsou tady všichni tak bohatí, že o nějakou hru za nepodstatných patnáct stovek nemají zájem? :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Vážení, máme doposud 12 (!) odpovědí do soutěže. Zdá se mi to, nebo jsou tady všichni tak bohatí, že o nějakou hru za nepodstatných patnáct stovek nemají zájem? :twisted: c? tak to posilam, mmnt.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Vážení, vy jste neuvěřitelní. My vám sem opět dotáhneme soutěž, která v našich končinách navíc nemá obdoby a vy, stejně jako v předchozím případě, nechcete ani zkusit své štěstí? Už vidím, jak potom všichni budete psát, jak vás to mrzí a že kdybyste věděli, že se přihlásí tak málo lidí, že byste do toho šli. To je ale pozdě. Nebo snad máme odpovídat za vás? Ty otázky jsou přece dětinsky jednoduché (chtěl jsem těžší, ale teď vidím, že bychom neměli asi žádného vítěze). Tak prosím, nepromarněte opět svou příležitost a zkuste své štěstí. Vždyť kdo vám kdy nabídl možnost vybrat si zadarmo hru podle svého? My vám nedáváme na výběr z ležáků, ale ze špičkových novinek a to za pouhé 4 odpovědi na banální otázky! Kdybych nebyl členem redakce, tak bych to poslal už dávno. Ještě že tady každý láteří na to, jak jsou hry drahé a že nejsou na ně peníze... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Ja psal odpovedi jeste ten den co pspgamer vysel :D snad dobre ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Ja uz vam taky napsal, doufam, ze sem to neposlal nak spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 ..kuva hosi budte zticha... ..tim ze na to upozornujete zmensujete sanci na vyhru nas co sme uz odpovedeli :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Já jsem taky poslal a doufám že to došlo. Takováto soutěž se jen tak nevidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Tak sem taky zkusil štěstí, tak třeba to vyjde, fakt dobrá soutěž :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Jsem to chtěl zkusit,jenže mi to nejde poslat,takže to pošlu zejtra...Sice jsem tady už rok ale ještě nemam psp :)nebot jsem si koupil ipod :( .BTW Skvělá soutež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 jsem zatím v klidu.....ještě je čas.........všechno necháváme rádi na poslední chvíli :D že???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 jo, jako ve škole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 jo, jako ve škole! A pak to podle toho vypadá že? :) aspon u mě :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 a jaxe vlastne pak vybere vitez? bude nejake losovani? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 to by mě taky zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 2, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 to by mě taky zajímalo... Probehne losovani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 to by mě taky zajímalo... Probehne losovani :) jo a jestli nevyhraju tak je to zkorumpovane :evil: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.