Kořas Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Kdo to bude losovat? :D (jen abych věděl, ještě potřebuju číslo účtu :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Tak si připrav 5000,- a já to už nějak zaonačím. 8) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 dám 5001,půjde to????? :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaSiL* Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 jj, ta soutez se sama neudela, musíme tomu štěstíčku trochu naproti. Napiš jestli kapříci připluly. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Tak už sem nepiště ať už to nikdo neví, třeba vyhraju :lol: ve vlastním zájmu bych nechal tenhl topic do toho slosovani zapadnout a pak ho gemi může vytáhnout a napsat sem že sem vyhrál :mrgreen: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 anebo tedka me napadl genitalni napad :D co takhle udelat to slosovani jen pro uzivatele 2.80+? :) ISAri prece originalky nepotrebuji :wink: verim ze se to Korasovi a Primatorovi bude libit :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 anebo tedka me napadl genitalni napad :D co takhle udelat to slosovani jen pro uzivatele 2.80+? :) ISAri prece originalky nepotrebuji :wink: verim ze se to Korasovi a Primatorovi bude libit :lol: Jsem absolutne PRO, isari maji svoje isa, nam nechte originalky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 prímátor se soutěže nezůčastní protože on si originálky může dovolit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 anebo tedka me napadl genitalni napad :D co takhle udelat to slosovani jen pro uzivatele 2.80+? :) ISAri prece originalky nepotrebuji :wink: verim ze se to Korasovi a Primatorovi bude libit :lol: Tak to néé. Já mám originálky rád. Ta krabička. To se hnedka k té hře chovám jinak. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 ja sem taky pro, klidne jen pro 3.01+ :lol: ten upgrade snesu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 Má to jeden háček, sokolíci. To by napřed ti "všichni" legálové museli hlasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 Má to jeden háček, sokolíci. To by napřed ti "všichni" legálové museli hlasovat.No ale právě o to jde :lol: aby nás bylo co nejmíň a pravděpodobnost na výhru co největší tagže já sem pro :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 no počkat..kolik nás je tu teď bez primatora legálů? 2-3?:) hmm to bude napínák do poslední chvíle:) takže s kořasem jsme pro..kdo je ten třetí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 no počkat..kolik nás je tu teď bez primatora legálů? 2-3?:) hmm to bude napínák do poslední chvíle:)takže s kořasem jsme pro..kdo je ten třetí? No a já jsem PROTI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 no počkat..kolik nás je tu teď bez primatora legálů? 2-3?:) hmm to bude napínák do poslední chvíle:)takže s kořasem jsme pro..kdo je ten třetí? No a já jsem PROTI.Já jsem zásadně pro a jen ás tady víc ještě fuckp a ještě někdo ale to už nevim tagže asi 5, ale při mý smůle to setjnak nevyhraju :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 Já jsem taky PROTI... A ještě k tomu- jak byste poznali, kdo je legal a kdo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 všichni věděj, že jediný legálové tu jsou: MorroR, FuckP a Kořas..ostatní jsou podvodnící a protože všichni legálové už odsouhlasily tak se můžeme konečně pustit do soutěže..tak už nám to odstartujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 Já jsem PRO! Ale to rozlišování legálů je asi fakt neřešitelný, nevim jak bych tady dokazoval že mám 2.82... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 Tak já třeba se ještě rozhoduju, jestli bejt legal nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 všichni věděj, že jediný legálové tu jsou: MorroR, FuckP a Kořas..ostatní jsou podvodnící a protože všichni legálové už odsouhlasily tak se můžeme konečně pustit do soutěže..tak už nám to odstartujte Tak to vůbec. Všichni stejně vědí, že výše uvedení jsou podvodníci a že já jsem jediný legál. Výhru mi pak pošlete na mail formou ISA. Děkuji za pozornost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 chci se zeptat,kdy bude vyhodnoceni te souteze???? 2Sonnyz:ZKUSENE :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 kurna sem tu vyvoval Spam :D ale stejne tady furt rikate ze nejde rozlisit kdo je legal a kdo ne ale neni to jasne? :D kdo ma proste v podpisu dyl nez je tahle soutez 2.80+ tak je legal :D ale stejne to byla spis takova sranda ale nebylo by to spatne PS. MorroR okdkdy ty se legal kdyz mas v podpisu SE-X? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 Tak já nejsem ani jedno-ještě nemám PSP a na něm bude fw 2.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 kurna sem tu vyvoval Spam :D ale stejne tady furt rikate ze nejde rozlisit kdo je legal a kdo ne ale neni to jasne? :D kdo ma proste v podpisu dyl nez je tahle soutez 2.80+ tak je legal :D ale stejne to byla spis takova sranda ale nebylo by to spatnePS. MorroR okdkdy ty se legal kdyz mas v podpisu SE-X? :D Lol a jak poznáš, kdo má napsané v podpise 2.80+ dýl jak tahle soutěž? To máš buď dobrou paměť nebo si ty podpisy někam značíš ne? A co když někdo třeba nemá podpis? :lol: No já bych to vyřešil tak, aby jsme se nehádali. Prostě už mě tu originálku pošleta a KONEC. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.