MorroR Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 chci svojí výhru!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 kurna takze kdyz se ti ozve Koras tak snad newis ze je legal? :roll: snad sme tu uz delsi dobu tak se pozname ne? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 Mám takovej pocit, že Vám ten váš legál zlepšovák neprojde, ale byl bych taky pro :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 A kde je psáno, že když někdo nemá nejnovější fw, musí být automaticky pirát? :wink: Uzavírka soutěže je 15. 12. 2006, vyhlášení proběhne do pěti dnů - hra přijde pod stromeček... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 Lidi ja sem tak linej :-( .Jeste jsem se k tomu nedostal!!!Nechce se mi to delat ale do dvou dnu vam poslu odpoved :lol: ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 takze jako kdyz nekdo ma ....... no isa,tak tu vyhru nedostane??? :mrgreen: dobre jim tak,jeste ze kupuju origose :twisted: ,jinak,kdy bude vyhlaseni te souteze,a kde bude zverejneni vysledku???????????????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 maraudiku, Ty si děláš srandu, že jo? :lol: Před chvílí jsem Ti odpověděl, vyhlášení proběhne na fóru, v časopisu i na webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 no,sry ja jsem si prave myslel ze uz jsem se ptal asi 3x,ale jsem liny (jéé nekoho mi to pripomina) si to prolistovat trochu dozadu,takze fakt se omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.