army69 Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 snažím se přilásit k PSN ale vždy mě to vyhodí.a nahlásí : Your account is suspended. if the problem persists, please contact Customer Services :cry::cry::cry: nevite co s tim ??. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 dostal jsi ban a urcite vis proc;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
army69 Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 No to prave nevim.:( nejsem doma..:( na PSku mi hraje mladší bratr to je zmr* :(( a prosimte to mam jako na furt ?. nebo na tyden, mesic,? To vynadal nekomu ve hře nebo co???. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 to je dozivotni ban bez moznosti pripojeni k internetu, samozrejme muzes zavolat na ceskou pobocku a zeptat,co se vlastne stalo. Pokud nekomu napises,ze ho zabijes a podobne vyhruzky a nekdo te nahlasi,tak se vetsinou rovna banu. Otazka je,jestli je ban na ucet nebo rovnou i ban na mac adresu. To zjistis az doma,az se pripojis z jineho uctu na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Pokud ti na supportu nedaj unban, či je ban jen na acc, tak můžeš konzoli flashnout a přes program změnit MAC adress... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
army69 Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 neznat prosim nekdo cislo na tu pobočku?..ja ho hledam a pořád nic..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 tady máš jak číslo tak i mail http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/842/locale=en_GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 O žádnej ban se nejedná. PSN je opět pod útokem hackerů. http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=playstation-network-pod-ddos-utokem-181325 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 PSN je dole dlouho, ale není dole víc, jak 20h, protože to jsem ještě hrál, mimochodem, týpek to psal před dvěma dny a vyskočila mu hláška oznamující ban, tudíž je tvůj příspěvek naprosto mimo mísu, Dopito. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Toho data kdy to psal jsem si nevšiml, tak sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.