headhot Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2014 magic find uz davno ztratilo smysl u datadisku. Nejvyhodnejsi je chodit ve 4 lidech to mas obrovske sance dropnout legendy a setovky. Jedina nevyhoda je v tom,ze ti nemusim padnout primo na postavu,ale zase to muzes vymenit s cleny v tymu. U barbara res pouze to,aby jsi mel furt nabite fury Citovat
JohnnyX360 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2014 Diky za odpověď. Ted jsem trochu zkoumal doporučené buildy na webu a jedu při maximálním fury větší dmg, ted hlídat, abych si udržel heal za hit, aby mi nepadaly zivoty. Citovat
headhot Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2014 pokud hrajes softcore je skoro jedno jaky build, mas tam tolik moznosti,jak si to vyzkouset a pritom i umrit. Ja zvolil strategii min dmg,full fury a neverending healing. Od barbara se vetsinou ceka,ze neco ustoji, proto nejradeji chodim s dh. Oni jsou safe a ja mam postarano o dmg. Pekne symbioza Citovat
Hankeyy Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2014 Nemusí ? Drop ti padá zásadně na tvuj class . . . Citovat
headhot Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2014 pokud hrajes ve skupine,tak padaji ruzne predmety pro ruzne classy. Kdyz solo,tak samozrejme jen pro tvoji classu. Citovat
Hankeyy Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2014 To není pravda :D i společný setovky jako Blackthorn maj odlisny staty vzivote mi nepadlo nic napr: Barbarian only. . . Když ti padne legendarka tak ti to rollne vždycky staty pro tvuj class ,nechápu o čem mluvíš . . . Citovat
spleskin Odesláno Říjen 17, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2014 Jinak.....ve hře je dost hecknutejch itemu.....takže dokud nebudou sezóny.......budeme potkávat lidi s +50m dmg :-D Citovat
headhot Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2014 To není pravda :D i společný setovky jako Blackthorn maj odlisny staty vzivote mi nepadlo nic napr: Barbarian only. . . Když ti padne legendarka tak ti to rollne vždycky staty pro tvuj class ,nechápu o čem mluvíš . . . tak vy to nemate stejne jako na pc,tak to je tedy so sad:) Dekuji za dalsi argument,proc to na konzoli hrat. Mel jsem nutkani si to koupit,ale dokud nebude patch jako na pc a season,tak je to zoufale. Maji to udelat jako s destiny furt byt pripojen k netu a nebudou hacky a podobne kraviny Citovat
Navrc Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2014 Sezony neplanuji na konzole :/ jinak bych to uz mel Citovat
JohnnyX360 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2014 Trochu nechápu, jak muže někoho bavit hrát s nahackovanou postavou. Citovat
Hankeyy Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2014 Ja jsem četl na diablofans, že seasons na konzole budou akorat později . . . Citovat
paranps2 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2014 Hacky jsou svinstvo P.S. Kdyby nekdo chtel mam na prodej russian sword :) Citovat
Navrc Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2014 Seasons will not be coming to consoles. (Or at least there aren't any current plans for that.) Citovat
tomSheek Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2014 zdravim, jak to funguje přes battle net? musim mit ten ps+ account? hral jsem to zatim jen v offline modu s kámošem na gauči dík za radu Citovat
miz012 Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2014 (upraveno) Vcera jsem rozehral Diablo na PS4 a zarazilo me, ze ze zacatku jsem mel sem tam na obrazovce "duchy" - cerny smouhy. Stacilo poodejit a vratit se a uz tam nebyly. Jakoby chyba ve hre. Nestalo se to nekomu taky? Poprve se mi to stalo po ceste do Adria Hut, pak jeste v Cathedral (viz obr. na 8 lvl). Od te doby uz vubec. Momentalne jsem 16 lvl. PS4 mam mesic, u zadnych jinych her jsem graficke problemy nezaznamenal. Upraveno Říjen 24, 2014 uživatelem miz012 Citovat
Hankeyy Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2014 Bugy :D tohle sem zatím nezaznamenal ale asi bych byt tebou nehledal chybu v PS4 :D Citovat
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2014 nn seasons na konzole být nemají... osobně mi to ani nevadí :) Citovat
miz012 Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2014 Bugy :D tohle sem zatím nezaznamenal ale asi bych byt tebou nehledal chybu v PS4 :D Hmm, tak jsem dokoncil prvni akt a uz jsem si zadnych chyb nevsiml, takze to asi byla chyba hry :) Citovat
tomSheek Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2014 zdravim, mam takovej dotaz. mam doma svou PS4, a u kamose na jeho PS4 jsem prihlasenej pod svym uctem. Hrali jsme D3, rad bych nejak exportoval nebo synchronizoval save file, abych si to mohl jednoduse prinest domu a pokracovat dal, aniz bych musel zacinat odznova. Jde to nejak, nevite? Citovat
yanek71 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2014 Z jeho konzole si zkopíruj savy na USB a nahraj do svojí. Citovat
Padre Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2014 Ahoj,chci se zeptat...hraju D3ros normalne single,hromadim prachy,davam veci do bedny atd..kdyz vytvorim novou postavu na stejnem PS uctu,tak ma prachy a bednu spolecnou - zacina s vybavou ulozenou v bedne atd..jde nejak udelat,ze bych s novou postavou v novem slotu zacinal uplne od zacatku bez niceho? Citovat
headhot Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2014 jedine kdyz zvolis hardcore mode Citovat
Padre Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2014 :( hmmm...divny. Nechapu smysl tohoto sdileni Citovat
headhot Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2014 jeden ucet = jeden clovek. Blizzard ma takovou politiku, aby si kazdy musel poridit znovu hru i kdyz ji sdili na jednom pc nebo konzoli. Jedine reseni hrat na jinem uctu. Sdilena truhla je fajn,kam muzes davat legendy atd s nizsim lvl,kdyz se rozhodnes hrat druhou postavu, urychluje to postup na max level Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.