Padre Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2014 tak mi nezbyde nic jineho nez vytvorit si jeste jeden ucet,kazdopadne dik za info Citovat
Padre Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2014 Nekdo na obcasne (asi tak 5-7 h tydne)hrani diabla na Ps4?Psn: Ha_a_G_666 Citovat
Ad0s Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2014 Cus cus, pokud ma nekdo zajem o hrani diabla muze si me pridat. Hraju pouze Hardcore bez modovanych itemu a hacku - i kdyz se mi dostal do ruky russian combat knife - dostal hned SALVAGE :D. Momentalne hraju Deamon Huntera Hardcore - soluju T3 - obcas i streamuju na twitch.: http://www.twitch.tv/ad0s. PSN.: Ad0s-- Citovat
sx2000 Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 Vedle TLOU nejlepsi hra na ps4 ale musim se priznat, ze me taky pekne se*e.Podruhe dead na hardcore mod lvl60+ a ja tu trofej proste chci!! Citovat
headhot Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 tak hraj za paladina ma passive skill,ze kdyz umre,tak ma 25% sanci,ze se vyleci. Jinak 70 lv se da udelat za par hodin nic narocneho, jen to chce od zacatku hrat na hard, kde nic neriskujes a padaji tak lepsi veci. Nebo si najdi na netu triky ze save daty Citovat
Navrc Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 Dohrat to na hc je easy a nevim jak nekdo dokaze umrit kdyz to chces doexpit hraj normal ne nic vic kdyz stim nemas zkusenosti Citovat
Hankeyy Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 Borci Crusadera dohraje na hardcore i moje totálně netušící matka :D Prošel sem to dokonce na torment jenom tim,že sem kolem sebe házel ty pobouchaný kladiva ,nejvic uber class :D Citovat
headhot Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 na playstation je to easy na pc je to jina kava, tam clovek musi mit takovy equip,aby prezil 2500 ping. To na playstation nehrozi. Jedina rada, je prost nespechat a nedostat se do situace,kdyz nemas zadny unik a jsi v rohu. Citovat
Navrc Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 pokud nemas stailni net tak normalni clovek hrat hc nebude. mam tam nahrano x set hodin a dc sem dostal jen kdyz vypadla elektrika nebo neco takovy ale byva to horsi. A kazda klasa ma nejakou pasivku na zachraneni +- Citovat
headhot Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 pravdepodobne jsi na pc asi nehral, ten lag co uvadim,neni vinou tveho pripojeni,ale blizzard fucking server lag Citovat
Hankeyy Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 Těžce pochybuju,že blizzard tak dlouho po vydání má dropy na 2500 a ještě ktomu pravidelně ,nesmíš mít mikrovlnku . . . Citovat
Navrc Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 Nehral jsem ? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Navrc3K-2994/hero/38686516 Si asi vymyslim... Citovat
headhot Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 navrc hehe super konecne hrac,co to hral na pc. Me osobne umrela postava ve vanilla diablu u Beliala,kdy doslo server lagu a sam vis,ze tam se prezit neda,kdyz je vypadek. Docela me sokovala,ta zmena u beliala na konzolich,uplne jine zobrazeni a tim padem vice easy. Citovat
Navrc Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 No jako to byvalo na Vanile hc sem zacal hrat az ke konci vanily a pak uz to jelo v pohode. kamosi obcas umreli ale ze me by se to stalo to ne max sem umrel kdyz sem mel 3ku v krvi a pak sem se logl druhej den do hry a nebylo co hrat :D Citovat
RakovinaRohu Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) Zdar, hrál jsem pouze diablo na pc a ted ho mám na ps4, tak jenom pár rad. Když půjdu hrát třeba za kámošem jak udělám abych mohl hrát u něj tu svojí postavu? Budu hrát po battle půjde pak hrát i ze stejnou postavou offline? Je prostě stejná postava jak pro off tak pro battle? Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem RakovinaRohu Citovat
Navrc Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2015 Mam blbej dotaz jak se pripojit ke kamosovy nebo on ke me ?? vzdy to delame az tak na po 10 mam dany friends only nebo mu poslu pozvanku a stejne mu to hodi eror... A este jedna otazka jde nejak udelat kdyz pujdu ke kamosovy abych mohl hrat svou postavu u nej a pak to co nahraju zase nahrat z5 k sobe ?? Citovat
zower Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2015 Tak sem si taky tuhle hru pořídil a musím říct ze je to super! Mel bych jeden dotaz, mám dvě postavy a u obou už se mi stalo, ze chvíli mi vibruje ovteladač a potom se objeví nějaká příšera, nevím co to je ale v popisku to ma ze "killer of (a jméno ty moji druhy postavy)" co to ma bejt za priseru? Este se mi ji nepodařilo zabit, pokazdy to bylo na jiným místě, připadá mi jak kdyby to bylo nějak nahodne... Citovat
Navrc Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2015 . Zde musím ještě doplnit Nemesis systém, který se přímo kooperace netýká, ale hra hodně bere na vědomí vaše kamarády, kteří hru hrají, a když narazíte na bosse, který vašeho kamaráda zabil, pochlubí se tím, a na vás samozřejmě je, abyste se pokusili vykonat pomstu. Pěkný bonus. Citovat
sx2000 Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2015 . Zde musím ještě doplnit Nemesis systém, který se přímo kooperace netýká, ale hra hodně bere na vědomí vaše kamarády, kteří hru hrají, a když narazíte na bosse, který vašeho kamaráda zabil, pochlubí se tím, a na vás samozřejmě je, abyste se pokusili vykonat pomstu. Pěkný bonus. Todle me vzdy taky velmi potesi,obzvlast jak se ten ovladac hezky rozvibruje nez prijde a ty zvuky okolo :) Citovat
zower Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2015 (upraveno) Chci se ještě zeptat, jestli se taky obraz hry někomu "seká". Popsal bych to jako fps lagy, prostě ne plynulej obraz, ještě me zaráží, ze na začátku hry s tím problém nebyl, az ted od patyho aktu, někdo něco podobného? Upraveno Únor 2, 2015 uživatelem zower Citovat
sx2000 Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2015 Mel sem na obrazovce vsude nepratele, zivo pohyb ale nikdy se mi to ani nezaskobrtlo Citovat
zower Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2015 Já to vidím třeba při probihani ulickama, při boji to nezaznamenam. Ale při tom běhu mi to pride... No tak uvidim jak se to bude vyvíjet... Citovat
miz012 Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2015 Zadny skubani jsem taky nezaznamenal, jen v prvnim aktu jsem nahodne narazil na problem s grafikou - jakoby "dusi", smouhy pres obraz. Uz jsem tady o tom nekde psal :) Citovat
Navrc Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2015 Skubani sem zazil ze spis nestihaji FPS jelikoz kdyz tam sme ve 2 efektu plna prdel pak tam mas iluze bouchaji tam molteny litaji tam blesky atdt ak to nezvlada ale je to jednou za cas ne porad. Citovat
Ad0s Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2015 Cus, nekdo na greater rifty? softcore PSN: Ad0s-- v psn je nula 0 a dve pomlcky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.