Qudrist Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Moj nick: Qeram A mam jednu otazku neviete mi poradit naco je pri hre prilozeny redeem code ?? Hra mi totizto ide aj bez toho aby som ten kod zadal ... :) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Moj nick: QeramA mam jednu otazku neviete mi poradit naco je pri hre prilozeny redeem code ?? Hra mi totizto ide aj bez toho aby som ten kod zadal ... :) Diky Dostaneš nějaký item, propojis si účet s battle.net a taky dostaneš item. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 (upraveno) A bez redeem codu to neprepojim z Battle.netom ? Alebo ten redeem cod sluzi len na nejaky bonus item ? Ide mi vlastne oto ci tu hru bude vobec niekto chciet kupit (a plnohodnotne hrat) ked ten redeem cod pouzijem? Upraveno Září 7, 2014 uživatelem Qudrist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Propojis :P bože dostaneš narameniky........a návod na propojení máš taky v krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 ok diky moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 (upraveno) Sakra víte co nechápu? Jak nekterejm lidem padaj ty zbraně co maj brutal aspd....myslím že se to jmenuje rusian.... A nvm jak dál :P kde se to dá sehnat ? Upraveno Září 13, 2014 uživatelem spleskin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Prosim nevite jak se jmenuji ty zbrane v diabĺu ? Russian... Jsou to kudly, kuse obyc i legendarky vyznacujitse obrovskym aspd nevygooglil jsem to, ale u hracu jsem to videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Vubec nevim o cem to mluvis . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Vubec nevim o cem to mluvis . . . http://www.ps4diablostore.com/professional-russians-fast-sword-987/ Třeba toto.....už jsem to u pár lidí viděl. Je to prý hack z ps3 verze na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 1) pravděpodobně zas nějaký hack 2) co je to aspd? 3) s hacknutýma zbraněma hrají ubožáci... k čemu to je pak hrát... pohřbí to ten aspekt, který je zábavný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 1) pravděpodobně zas nějaký hack2) co je to aspd? 3) s hacknutýma zbraněma hrají ubožáci... k čemu to je pak hrát... pohřbí to ten aspekt, který je zábavný Jj hack Aspd ? Attack speed :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Blizz je bananuje. Ale když jsem viděl cruse s toudle zbraní....byl jak samopal, je to o ničem. Myslel jsem že to někde padá :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 aspd není zkratka ale patvar :D zkratka je třeba dps damage per second :D, kdes to aspd nabral? první slovo zkráceno na jedno písmeno a z druhého je tam vše krom e :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Twe....ragnarok, lineage já už nvm ale myslím ragnarok manga mmorpg :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 tohle je hack,to te nenapadlo uz podle toho dmg ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Ne....ntusil jsem že na ps4 jsou hacky B-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Musím říct že ten new patch dává diablu novej rozměr B-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Ahoj je u te ultimate verze klasický coop? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Je to normální diablo jak na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 odpoved je naprosto spatne,neni to stejne jako na pc, tam nemuzes hrat co-op. Ano i u teto verze lze co-op na jedne konzoli az ve 4 hracich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Je to normální diablo jak na pc Sorry cp-op tu je. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 headhot: děkuji za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Novej rozměr ano ale to jak se rozjely ty hacky,to je konec D3 na konzolich,pokud okamžitě nerozjedou Seasons a nezačnou to hlídat tak to ani nemá cenu hrát . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavra562 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Zdravím, hraju druhý den a zatim nevím o hře skoro nic uvítal bych nějakou pomoc a partu lidi co hrajou spolu single player mě totiž přestane za par tydnu bavit a sehnat random partu je zazrak po 2 hodinach se ke me pripojil jeden clovek... kdyžtak si me pridejte vavra562 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Zdarec, ma smysl v Reaper of Souls mit vysoké procento na magic find? Nekde jsem četl, ze to trochu pozbývá smysl a víc se vyplatí jet těžší obtížnosti, je to tak? Jedu Barbara, mám 70lv v adventure módu na tormen3 a chtěl bych posbirat ještě nějaký lepší a lepší vybaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.