kkavalek Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Nejlevnější CD klíče vůbec! z velké části ještě levnější než ve slevě na steamu/originu. Stačí rozkliknout odkaz, registrovat se a můžete nakupovat. Jenom poprosím registrovat se hnedka po kliknutí na tento odkaz. Tím pádem se registrujete pode mě. Vás to nic nestojí a já z toho budu něco málo mít za doporučení stránky :-) http://www.kinguin.cz/?acc=cdmrq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Zaujal mě tam ten Final Fantasy 13, ale je to jenom rusky co tam vidim... to je celkem k nicemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohm Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 :D mrkni na www.g2a.com teď tam mají super weekly akce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 hm o tom jsem teda nikdy neslysel ... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohm Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 fakt? To jsi mě celkem překvapil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 já už moc nepařím, není na to čas a když se ten čas najde, tak už není chuť... jojo, stárneme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohm Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 mě ta chuť pařit neopouští :) spíš mě opouští mít něco nelegálně a raději to chci vlastnit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohm Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 https://www.g2a.com/weeklysale Mrkni na to....ty slevy jsou sakra dobré a jsou tam ještě den a 9 hodin :) doporučuji se na to aspoň podívat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 hm slevy pěkný, ale nic pro mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohm Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 mrkni na https://www.g2a.com/weeklysale poslední dobou tak mají fakt peckovní věci v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 tojo, na g2a vždycky zapomínám :) díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 JJ na g2a jsou vždy o víkendu zajímavé slevy, ale zapomínáte i na Steam Weekly Sale a taky na ty důležité Winter a Holiday Sale taktéž na Steamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.