Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Já se přiznám, že mě FIFA 15 demo zatim moc neoslovilo - stihl jsem teda jen tři zápasy a první dojmy: grafika skoro stejná jako ve 14ce (hlavně lepší prostřihy a replaye...), emočního enginu jsemsi zatím moc nevšimnul, příhrávky mi příjdou snažší, střely naopak složitější a brankáři hodně dobří :). Ale nějak se nemůžu zbavit podivnýho "plastovýho" dojmu ze hry. Jako by ti hráči běhali na umělym hřišti nebo jak to nazvat - prostě ten trávník nic moc (i když oceňuju, že na něm po skluzu zůstávaj "stopy" ). Fifa 13 se mi v tomhle líbila víc... a taky se mi celkově moc nelíběj animace hráčů. I obyčejnej běh (a následný zastavení či změna směru) mi příjde, že ta animce je podivně sekaná a nereálná... doufal jsem, že už to budou mít líp vychytaný... každopádně ale určitě dám Fifě 15 šanci a koupim si jí, až výjde, věřim tomu, že to bude skvělej fotbal.

Odesláno

Ty jo, ale s odstupem casu to NHL nevidim tak blede. Kdyz se ted vracim k tomu demu, myslim, ze hlavni faktor bylo obrovsky zklamani z toho, ze se nam nedostala vsemi ocekavana revoluce. Pokud se s timto clovek smiri a pokud EA prida v dalsich updatech nejaky ty mody, myslim, ze je to i nadale nejlepsi dil na trhu. Bohuzel vyvoj trpi absenci konkurence a slabsim prodejem oproti FIFe, ale hra to je dobra. Vychazeji prvni recenze, prumer hodnoceni 7/10 a to jen diky tem chybejicim moznostem hlavne. Neni to pruser, pruser by byla nehratelna sracka. Tohle je stejne zabavny s ohledem na gameplay, ne-li lepsi, nez 14tka.

Odesláno
Ty jo, ale s odstupem casu to NHL nevidim tak blede. Kdyz se ted vracim k tomu demu, myslim, ze hlavni faktor bylo obrovsky zklamani z toho, ze se nam nedostala vsemi ocekavana revoluce. Pokud se s timto clovek smiri a pokud EA prida v dalsich updatech nejaky ty mody, myslim, ze je to i nadale nejlepsi dil na trhu. Bohuzel vyvoj trpi absenci konkurence a slabsim prodejem oproti FIFe, ale hra to je dobra. Vychazeji prvni recenze, prumer hodnoceni 7/10 a to jen diky tem chybejicim moznostem hlavne. Neni to pruser, pruser by byla nehratelna sracka. Tohle je stejne zabavny s ohledem na gameplay, ne-li lepsi, nez 14tka.

Sice jsme v blbym threadu, nicméně s timhle souhlasim. Byl jsem dost nasranej, když jsem se dozvěděl, co tam všechno bude chybět, nicméně mě potěšilo, že si to EA sports uvědomujou a ohlásili aspoň nějaký updaty... a hratelnost jako taková v zápase se mi líbí moc...

Odesláno (upraveno)

Pokud máte někdo Hong Kong account, tak můžete sosat demo PES 2015 a porovnat to aktuálně s FIFA15.

Na Hong Kong Store se to jmenuje "WORLD SOCCER Winning Eleven 2015". :cheesygrin:

Já už sosám a večer si to zahraju a porovnám.

Jinak více info zde:

http://games.tiscali.cz/oznameni/demoverze-pes-2015-vyjde-se-zpozdenim-pc-hraci-se-nedockaji-vubec-243027

107m.jpg

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odesláno
Tak pak dej info. Stejne to bude u me fifa.

Hele vi se jestli bude CZ MENU ??? Kdyz nebude nadabovana ....

bohužel co jsem tak koukal a četl, tak to bude komplet v EN na PS4 i Xbox One. Na Xbox 360 a PS3 to bude komplet v češtině. Což mi moc hlava nebere, když to na starší konzole mají komplet... Uvidíme, snad se příští rok také dočkáme.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu