Daiv_69 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Musim se pridat, tak jak jsem po dohrani dema NHL 15 byl spis smutny, tak tohle demo me naopak nadchlo. Vyborna vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Demo NHL15 mi raději ani nepřipomínej, to byl děs velebnosti :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Tak jsem to vcera testnul. Velka spokojenost. Uvidime jaka bude plna verze....Verim, ze PECKA !!! Jinak k tomu NHL15 s vama souhlasim, TRAGEDIE :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Já se přiznám, že mě FIFA 15 demo zatim moc neoslovilo - stihl jsem teda jen tři zápasy a první dojmy: grafika skoro stejná jako ve 14ce (hlavně lepší prostřihy a replaye...), emočního enginu jsemsi zatím moc nevšimnul, příhrávky mi příjdou snažší, střely naopak složitější a brankáři hodně dobří :). Ale nějak se nemůžu zbavit podivnýho "plastovýho" dojmu ze hry. Jako by ti hráči běhali na umělym hřišti nebo jak to nazvat - prostě ten trávník nic moc (i když oceňuju, že na něm po skluzu zůstávaj "stopy" ). Fifa 13 se mi v tomhle líbila víc... a taky se mi celkově moc nelíběj animace hráčů. I obyčejnej běh (a následný zastavení či změna směru) mi příjde, že ta animce je podivně sekaná a nereálná... doufal jsem, že už to budou mít líp vychytaný... každopádně ale určitě dám Fifě 15 šanci a koupim si jí, až výjde, věřim tomu, že to bude skvělej fotbal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Tak zatim, je to jen demo. Snad plna verze bude domakana vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Ty jo, ale s odstupem casu to NHL nevidim tak blede. Kdyz se ted vracim k tomu demu, myslim, ze hlavni faktor bylo obrovsky zklamani z toho, ze se nam nedostala vsemi ocekavana revoluce. Pokud se s timto clovek smiri a pokud EA prida v dalsich updatech nejaky ty mody, myslim, ze je to i nadale nejlepsi dil na trhu. Bohuzel vyvoj trpi absenci konkurence a slabsim prodejem oproti FIFe, ale hra to je dobra. Vychazeji prvni recenze, prumer hodnoceni 7/10 a to jen diky tem chybejicim moznostem hlavne. Neni to pruser, pruser by byla nehratelna sracka. Tohle je stejne zabavny s ohledem na gameplay, ne-li lepsi, nez 14tka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Ty jo, ale s odstupem casu to NHL nevidim tak blede. Kdyz se ted vracim k tomu demu, myslim, ze hlavni faktor bylo obrovsky zklamani z toho, ze se nam nedostala vsemi ocekavana revoluce. Pokud se s timto clovek smiri a pokud EA prida v dalsich updatech nejaky ty mody, myslim, ze je to i nadale nejlepsi dil na trhu. Bohuzel vyvoj trpi absenci konkurence a slabsim prodejem oproti FIFe, ale hra to je dobra. Vychazeji prvni recenze, prumer hodnoceni 7/10 a to jen diky tem chybejicim moznostem hlavne. Neni to pruser, pruser by byla nehratelna sracka. Tohle je stejne zabavny s ohledem na gameplay, ne-li lepsi, nez 14tka. Sice jsme v blbym threadu, nicméně s timhle souhlasim. Byl jsem dost nasranej, když jsem se dozvěděl, co tam všechno bude chybět, nicméně mě potěšilo, že si to EA sports uvědomujou a ohlásili aspoň nějaký updaty... a hratelnost jako taková v zápase se mi líbí moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 hm, jen se zeptam, kdyz pisete ze se zdaji prihravky snazsi, jaky vsechny asistenty mate zaply? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 cus kucí, zkousely jsteyhlasové poveli ? Je sti docela sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 ty hlasový povely jsou skvělý, musim je taky zkusit :) Co se týká asistenta přihrávek, tak si nejsem jistej, neměnil jsem vůbec nastavení, hrál jsem demo v tý obtížnosti, kterou tam maj přednastavenou (která je celkem jedonduchá).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 jen něco málo psaní: http://doupe.zive.cz/clanek/hrali-jsme-fotbalek-fifa-15-kopana-o-generaci-dal#utm_medium=banner&utm_source=onlajnycom&utm_campaign=sportrevue_nejnovejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 to je super vydat clanek v dobe, kdy uz to demo hraji vsichni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Právě jsem si předobjednal FIFU 15 Ultimate edition na US store a tam je uvedeno, že bude dostupné už 23.9. To je díky předobjednávce nebo proto že se jedna o US? U nás na PS store je uvedeno až 26.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 to bude tim US, tam hry vychazeji o par dni driv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Taky doufam, ze se me dostane driv do ruky. pocitam cca 24.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 jinak pridal sem si par lidi z tohohle topicu do friend listu, kdybysme treba chteli dat nejaky match, nebo turnajek a tak, takze...budu rad ze prijeti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 kejsi Klidne :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejkycz Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Borci,pokud chcete zmerit sily s ostatnima CZ/SK hracema juknete zde:http://fifa.hrajto.com ,prave probihaji registrace do turnaje Welcome cup a hraji se tu ligy(zacina se Bundesligou,nasleduje PL atd.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 (upraveno) Pokud máte někdo Hong Kong account, tak můžete sosat demo PES 2015 a porovnat to aktuálně s FIFA15. Na Hong Kong Store se to jmenuje "WORLD SOCCER Winning Eleven 2015". :cheesygrin: Já už sosám a večer si to zahraju a porovnám. Jinak více info zde: http://games.tiscali.cz/oznameni/demoverze-pes-2015-vyjde-se-zpozdenim-pc-hraci-se-nedockaji-vubec-243027 Upraveno Září 18, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Tak pak dej info. Stejne to bude u me fifa. Hele vi se jestli bude CZ MENU ??? Kdyz nebude nadabovana .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kody333 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 cau muze mi nekdo poradit nejdou mi ty hlasove povely ,najdu to nekde v nastavani nebo musim mit headset nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Nejsem si teď jist, ale jestli nemusíš mít náhodou i PS cameru. Ani nevim, zda demo ty povely dovojule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 JJ, taky si myslim, ze musis mit kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Tak pak dej info. Stejne to bude u me fifa.Hele vi se jestli bude CZ MENU ??? Kdyz nebude nadabovana .... bohužel co jsem tak koukal a četl, tak to bude komplet v EN na PS4 i Xbox One. Na Xbox 360 a PS3 to bude komplet v češtině. Což mi moc hlava nebere, když to na starší konzole mají komplet... Uvidíme, snad se příští rok také dočkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 A jak je to s tou naší Synot ligou? Je tam? Co vím tak majitelé XOne a EA early acces můžou hrát už tento vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.